Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

Salam semua, yes tak nak cakap banyak, just nak abadikan entry ini je, kikiki. Semalam abang posmen bagi surat, dah agak sampul tu isi cek dari nuffnang, mmiahahaa, makasih ye nuffnang, luv u sangat-sangat even tak pasang nuff buat masa nie.

cek nuffnang

sikit je tapi tetap bersyukur sangat!

Lepas nie ada lagi 1 cek yang akan diterima dari nuffnang, income bulan lepas, so means akan dapat awal bulan depan. but lepastu dah tak akan dapat sebabnya dah pasang semula Innity kat blog ini. *tukar angin* hehee.

Continue reading “Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai”