2nd cek dari Nuffnang – Terima Kasih Nuffnang

Salam buat semua, sebenarnya nak update blog dari pagi tadi, tapi boleh pulak terlelap depan lappy…hehehe, Oklah Yan nak share ngan korang kegembiraan Yan hari nie. Tengahari tadi Yan dapat cek dari Nuffnang..yeeehhhaa~~~

Gambar nie snap dari webcam je, so memanglah tak terang, jadiknya korang takde luck untuk tengok brape jumlah fulus yang Yan dapat…hehehee. bukan apa takut orang kata menunjuk pulak..huhu, cukuplah setakat nampak gambar cek tu kan…Terima kasih Nuffnang…lebiu…*sayangnya now status geli2 dah tak ada…huhuhu*

Psstt!! dah lama rasanya tak post gambar anak-anak kat sini…comei tak diorg?? nggeee~~