Susahnya kalau cakap tak serupa bikin

Salam semua selamat berhujung minggu, sekadar ingin meluahkan rasa hati..huhu, geram ya amat dengan TM, cakap tak serupa bikin betul, minggu lepas ada call buat aduan pasal telefon rumah tak boleh digunakan dan macam tu jugak dengan streamyx tak boleh nak guna, line tak ada. tapi bila call dari handphone ada aje ringging tone tapi telefon tak berfungsi.

Minggu lepas lagi ada call TM maklumkan pasal hal nie, dan adalah jugak staff TM call kata cek kat luar dulu, then lepas tu habis macam tu aje, tak de pulak diorang follow up macam biasa tanya telefon dah boleh guna ke tak, streamyx dah boleh guna ke tak?

Continue reading “Susahnya kalau cakap tak serupa bikin”

Sehari tanpa Streamyx

Salam semua pekabar? nampaknya dah 2 hari blog ini terbengkalai, bukannya tak nak update malahan banyak sangat cerita nak dikongsikan tapi apakan daya Streamyx ku buat hal..huhu

Dah 2 hari takde line kat rumah nie, so streamyx pun tak dapat guna jugak, dah telefon TM, macam biasalah kan kena bercakap dengan operator TM, tapi kali nie tak bergayut lama dengan TM sebabnya dah hafal sangat-sangat apa yang diorang nak perkatakan ” Cik dah cek semua sambungan kabel”, ” dah cuba buat direct connection”…bla…bla…

Continue reading “Sehari tanpa Streamyx”