Celebrate Birthday Ibu Dan Baby Irfan

Assalammualaikum, baru ni Celebrate Birthday Ibu Dan Baby Irfan, ehemmm saya umur makin tua hahaha macam tak percaya je, rasa macam baru semalam kahwin dengan en.suami heheee, sehari selepas saya menyambut ulang tahun kelahiran, besoknya pulak ulang tahun kelahiran Baby Irfan yang pertama (1 tahun), alhamdulillah terima kasih Ya ALLAH atas nikmat kehidupan ini.

ibu dan irfan

Ibu 20.12, irfan 21.12 untung boleh celebrate sesama heheee

Pagi tu en.suami ajak turun KL untuk celebrate Birthday hikhik, apa lagi bab berjalan memang laju, kalau time tu tak sihat pun mesti jadi sihat kot hahahahaa, jadinya ubat saya kalau nak cepat sembuh, ajaklah saya jenjalan shopping bagai, confirm sihat (ok gurau!).

Continue reading “Celebrate Birthday Ibu Dan Baby Irfan”