OST Chinta TV3 – Khatimah Cinta (Sixth Sense)

Salam semua, adoiiyyaaii sorilah ye sangat takde mood dan sedang dalam kemalasan nak update blog, tak tahulah napa boleh jadi gini, sebenarnya ada banyak story nak share tapi tulah bila malas tu datang semua benda tak boleh jalan..huhu, takpelah ku gagahkan jugak update blog ini.

Semalam merupakan Episode 1 Drama Chinta di TV3 untuk slot akasia, dimana menggantikan drama Epilog Syurga Cinta. untuk episode 1 nie oklah biasa-biasa je..hahaha, harap-harap drama chinta nie boleh buat Yan stay kat depan TV seperti drama Adamaya. apa yang bestnya lagu OST Chinta memang best, lagu dari kumpulan sixth Sense yang bertajuk Khatimah Cinta, layan jom…

Continue reading “OST Chinta TV3 – Khatimah Cinta (Sixth Sense)”

Drama Chinta TV3 – Mainan emosi Chinta

Salam semua, pekabar? lama jugak rasanya tak update blog nie, tengah nak cari mood nak update pasal entry raya, semalam baru balik dari kampung so sangat keletihan sebabnya singgah ke 5 buah rumah sebelum balik klang…ehehe raya sakan tu 😛

Oklah nak cerita pasal Drama Chinta di TV3 yang bakal menggantikan drama Epilog Syurga Cinta. Fuh, tak sabar nak tengok lakonan Fasha Sandha bertudung, hari tu tu jadi duyung boleh lah…ehehe. meh layan Sinopsis Drama Chinta, kalau ada link Full Download Drama Chinta nie nanti Yan sharekan disini 🙂

Continue reading “Drama Chinta TV3 – Mainan emosi Chinta”