Jom berTweet-tweet dengan kami

Salam semua, hari nie nak cerita pasal Twitter. Sebenarnya Yan dah ada akaun Twitter nie dah lama, tapi baru sejak akhir-akhir ini  Yan aktif bertwitter. Memang best lepak kat sana. Tak caya cuba korang jejakkan kaki tertweet-tweet dengan kami disana..hehehe

Jadinya sekarang memang dah Addicted dengan  bertweet-tweet nie, macam melz kata jom tweet-tweet sampai gila..hahaha. adakah macam nie?? hehehe. So korang jomlah join kami bertweet-tweet, best woo..kalau ada luck boleh dapat kempen dari ChurpChurp, tapi kena register ChurpChurp dulu lah yea.

Thanks jugak buat Anarm sebabnya dan bagi tips kat k.yan pasal ChurpChurp nie, maklumlah K.Yan nie masih banyak benda kena belajar..heheehe…

Pstt!! k.yan tengah berusaha mempraktikkan tips yang Anarm kasik semalam…hahahhaa, dah dapat fulus nanti leh belanja Anarm dan Scromix sekali…ekekeke

Oh ye korang korang kalau sudi addlah Yanmie sekali kat twitter korang…ekeke..promote baik punya…nnggeeee~~~

Dapat 1st Campaign dari ChurpChurp

Salam semua, pagi tadi macam biasa mesti cek income innity dulu…hehehe, alhamdulillah rezeki datang dan terus datang. Ok pagi nie Yan nak cerita pasal ChurpChurp mesti dah ramai yang tahu pasal ChurpChurp nie kan? so tak perlulah Yan nak cerita lagi disini, ha yea kalau tak tau dan 1st time tau pasal ChurpChurp nie boleh tengok kat SINI

Sebenarnya Yan dah lama ada akaun ChurpChurp nie, cuma tak reti nak guna macam mana, jadinya semalam try login ke ChurpChurp tapi password pulak lupa, so Yan pun masukkan email untuk ChurpChurp resetkan password, dan pagi tadi cek email punyalah terkejut….hehehe tengok gambar bawah yea…

yeeehhhaaa Yan dapat 1st campaign dari ChurpChurp pasal Era.FM Jangan Lupa Nyanyi.

Continue reading “Dapat 1st Campaign dari ChurpChurp”