5 Blog paling kerap dilawati 2011

Salam semua, untuk tahun 2011 ini terus terang Yan katakan memanglah Yan kurang blogwalking, Tahun 2011 nie memang ada target sendiri dengan beberapa blog Yan yang lain sehinggakan membataskan untuk Yan Blogwalking ataupun berfoya-foya di Twitter, Facebook dan jugak YM..heeee

blog

Walaubagaimana pun, Yan ada 5 Blog yang paling kerap Yan kunjungi tahun ini, kelima-lima Blog tersebut mempunyai keunikkannya yang tersendiri.

Oh yea tujuan asal entry ini adalah untuk mengembangkan lagi Network Blogger yang dianjurkan oleh denaihati.com, jom sama-sama kita kembangkan lagi network ini, moga mendapat manfaat buat semua.

Continue reading “5 Blog paling kerap dilawati 2011”

Pemenang Domain Giveaway Yanmieonline.com dan Ihosterz.com

Salam semua, maaf lambat sikit publish senarai pemenang untuk Domain GiveAway dari Yanmieonline.com dan Ihosterz.com serta tajaan dari Cikmin.com, saje nak buat korang berdebar-debar…hahahaa boleh gitu?? ok dah bersedia??, jom kita tengok siapa yang kena 🙂

and the winner is

Dan untuk 2 Entry pilihan, anda akan menerima 1 Domain selama 1 tahun sahaja, kemudian untuk tahun seterusnya cuma perlu renew domain tersebut, Sila emailkan atau DM (twitter) domain name yang korang nak  dan korang jugak akan menerima wang tunai rm 20 setiap seorang, wang tunai tersebut boleh di tebus di Cikmin.com dengan cara Email ke cikmin@ymail.com

Continue reading “Pemenang Domain Giveaway Yanmieonline.com dan Ihosterz.com”

Myfaheem.com ada SUPRISE sempena HARI BAPA

Salam semua, hari nie Yan nak masuk kontes kat blog budak kecik yang pandai berblog, canggih seh budak sekarang nie, sila percaya yea budak kecik nie umur tak sampai pun 1 tahun tapi dah pandai carik duit, siap pandai kumpul duit pampers dia lagi, dah cecah 1K pun, baru nie dapat pulak angpau dari Innity, banyak tu beb! hampir 1K jugak.Korang semua patut jeles ok! jadikan budak kecik nie idola korang, korang pun belum tentu boleh dapat duit blogging banyak tu kan?? ehehe 🙂

Gambar bersama faheem semasa berjumpa Blogger Cikmin.com

Budak kecik yang di maksudkan siapa lagi kalau bukan Faheem ataupun blognye MyFaheem.com. see…budak kecik nie pun ada domain sendiri..ehehe. Rasanya ramai yang mengenali budak kecik ini, mana tidaknya ibu faheem jugak seorang blogger tegar…ehem..ehem…nie haa ibunye yang kiut “Cikmin.com” *ayat ikhlas tau bukannya bodek!*

Continue reading “Myfaheem.com ada SUPRISE sempena HARI BAPA”