Kenapa aku upload gambar 2 orang jejaka ini? – Kereta Claria V

Salam semua, nie dengan semangatnya nak jawab pertanyaan ejam kat fan page facebook yanmieonline, dia tanya apakah motifnya Yan upload gambar bawah nie, aduhaiii….nak jawab ke tak? ada sesiapa yang boleh tolong jawabkan?? kang kalau jawab ada pulak yang jeles nie…hahaha *gurau je*

facebook

Adakah sebab 2 orang jejaka di bawah makanya gambar tersebut ada dalam handset dan diupload dalam facebook yanmieonline?, jawapannya bukan sebab 2 orang jejaka di bawah ye ejam…serius! kang jeles pulak laki Yan nie…hahhaa, gambar 2 jejaka tu ada sebab nak snap desktop dan replika mini kat tepi tu *bukan alasan* hahaha sila percaya ye, , korang nak berkomen gambar tersebut silalah LIKE dulu fanpage yanmieonline kat sidebar dulu yea.

Klik SINI untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!!
Continue reading “Kenapa aku upload gambar 2 orang jejaka ini? – Kereta Claria V”