Commentluv banned url

Entry nie khas untuk mereka yang menggunakan Plugin Commentluv, Satu hari nie Yan perasan bila Yan reply komen kat blog nie atau pun komen blog kawan-kawan, feed blog tak keluar kat Commentluv. Memang pelik sungguh, error yang keluar dia kata url banned..aduhai cuak ok! tak sempat pulak Yan nak printscreen error tu.

So tadi Yan cuba tanya en.google pasal masalah nie, dengan menggunakan keywords “why commentluv banned url” secara tidak langsung Yan masuk ke web commentluv, kebetulan Yan memang ada akaun dalam commentluv, so Yan terus sahaja login untuk memudahkan lagi proses mencari permasalahan yang Yan hadapi sekarang.

Commentluv banned url

Memandangkan error yang Yan cari tu memang ada kat almari en.googel, so Yan terus je terjah ke web Commentluv. Alhamdulillah Yan jumpa jugak jalan penyelesaiannya.

Continue reading “Commentluv banned url”