Skincare Tati Berkesan

Update : Maaf dah stop guna Tati, baca selanjutnya di Sini -> Bahaya Skincare Krim Kilo/Timbang

Assalam, korang mak-mak, cik adik pakai skin care apa ya? kita pakai dah macam-macam duit berabis tak ngam-ngam juga, sampailah tergerak hati nak try guna Skin Care Tati, gara-gara terpengaruh degan kawan-kawan kat grup, nengok testimoni best tu yang Try.

set skin care tati

Saya beli dahulu Set Skin Carenye, beli ramai-ramai dengan kawan-kawan IG Seller, dapatlah harga borong hehee, beli 2 kotak kemain semangat lagi tau hahhaa, padahal dalam masa yang sama masih duk guna set skin care aura white tapi takde perubahan, langsung takde, malah jerawat pula naik, risau hakak dik, maybe tak sesuai kot. so berhenti guna yang tu try pula tati ni, amboii kemain tau cepat betul nampak kesannya, suka sangatlah!.

Continue reading “Skincare Tati Berkesan”