5 Keywords Paling Banyak Orang Cari Di Google

yanmie 51

Salam, nampaknya ada contest mudah di blog denaihati, saya ni kalau masuk contest beliau mesti ramai yang kurang berkenan sebab bagi diorang kalau saya masuk contest diblog denaihati mesti peluang diorang nak menang sangat tips, macamlah saya ni hebat sangat hhhuhuhu, rezeki masing-masingkan, ni saya masuk sebab suka-suka, boleh tak […]

Alhamdulillah Menang iPad2

yanmie 92

Salam semua, syukur alhamdulillah menang Apple iPad2 dari Denaihati, terima kasih pada DH dan sponser eQurban untuk hadiah tersebut, sebenarnya tak sangka pun menang hadiah utama ini, sebabnya persaingan memang sengit, dari mula contest ini lagi Yan tidak menaruh harapan yang tinggi, cukup sekadar ingin berada dikalangan top10. Tapi siapa sangka […]

Menang Netbook Acer Aspire One dari Denaihati

yanmie 82

Salam semua, hari nie bagaikan sebuah mimpi indah ehehe, mana taknya keputusan Contest Acer Aspire One untuk Top Link dah pun di umumkan, dan alhamdulillah Yan menang hadiah utama tersebut iaitu  Netbook Acer Aspire One. Terima kasih kepada Bro Denaihati dan jugak kepada semua penaja iaitu Alansarproperties.com, xztly.com, AnishaOnlineMall, eQurban.com, iks1Malaysia, smartgold.biz dan Kulanzsalleh.com di atas kesudian […]

Subscribe US Now