Alhamdulillah Menang iPhone 4s Dari Contest Gadget Impian

Menang iPhone 4s Dari Contest Gadget Impian

Bersama Founder Denaihati.com ūüėÄ

Salam, hoyeahhh¬†Alhamdulillah Menang iPhone 4s Dari Contest Gadget Impian, saya Juara! bukan ke dua…bukan ke 3 hehehee, nanti saya update lagi ye, nak edit dan resize gambar dahulu heee~

– Nanti jap lagi saya update lain, tunggguuu!!

Terima Kasih Semua Atas Sokongan Dalam Contest Gadget Impian

Salam, alhamdulillah akhirnya  bahang contest gadget impian (entry saya) telah pun tamat, Terima Kasih Semua Atas Sokongan Dalam Contest Gadget Impian yang diberikan kepada saya sepanjang tempoh entry contest gadget impian saya di publish di blog penganjur iaitu blog Denaihati.

say thanks!

Terima kasih tak terhingga kepada rakan-rakan yang banyak membantu saya dalam mempromosikan entry saya, saya berbesar hati ingin mengucapkan terima kasih buat sahabat dari Indonesia yang tidak putus-putus memberikan sokongan kepada saya sehinggalah ke detik 25/2/12 pukul 11.59 malam mereka masih setia bersama, iaitu Bang Iwan dan Dadan, yang mana tidak henti memberi sokongan dan membantu saya dalam mempromosikan FBLike, G+, Twitter, Linkedin dan komen, tengok sahaja berapa banyak komen dalam entry saya, 4K lebih hasil dari berbalas komen, terima kasih sangat-sangat.

Continue reading “Terima Kasih Semua Atas Sokongan Dalam Contest Gadget Impian”

Bantu Saya Menang iPhone 4s

Salam, syukur terbit juga entry contest gadget impian saya di blog Denaihati, sekarang ni apa yang saya perlukan, Bantu Saya Menang iPhone 4s tersebut, saya tahu pembaca blog saya semuanya ohsemmmm, betul tak?, senang sangat je tau, bila lagi nak bantu saya kan? hikhik.

iphone 4s

Cara untuk membantu saya, anda hanya perlu mengikuti langkah dibawah ini. tolong tau! alang-alang dah baca dan komen kat sini kan, apasalahnya tolong saya sekali dengan menekan social sharing di sidebar blog ini, terima kasih!.

Berikut dibawah ini saya sertakan entry contest gadget impian saya yang telahpun di publish di blog Denaihati :-

Continue reading “Bantu Saya Menang iPhone 4s”

Contest Gadget Impian

Salam semua, heeee entry ni bertujuan untuk mendaftarkan diri dalam Contest Gadget Impian, bila bercakap mengenai gadget impian, saya mengimpikan untuk mempunyai gadget iPhone 4 ataupun samsung galaxy S2, kot-kotlah boleh dapat kan?, impian jelah, manalah tau ada rezeki kan hehe.

samsung galaxy s2 vs iphone4

Gambar : http://scarletwhore.com

So kawan-kawan marilah join Contest Gadget Impian dari blog denaihati ini, sila daftarkan blog anda terlebih dahulu, Tarikh tutup pendaftaran contest Gadget Impian pada 11.59pm, 9/11/2011.

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd,Kedai Kak Siti dan Serverfreak“

– Tunggu apa lagi ^_____^