Alhamdulillah Menang iPad2

Salam semua, syukur alhamdulillah menang Apple iPad2 dari Denaihati, terima kasih pada DH dan sponser eQurban untuk hadiah tersebut, sebenarnya tak sangka pun menang hadiah utama ini, sebabnya persaingan memang sengit, dari mula contest ini lagi Yan tidak menaruh harapan yang tinggi, cukup sekadar ingin berada dikalangan top10.

ipad2

Tapi siapa sangka kan, rezeki Allah S.W.T bagi, syukur sangat-sangat, semua ini juga berkat usaha, rezeki tidak datang bergolek kalau kita tak cari.

Continue reading “Alhamdulillah Menang iPad2”

Harga iPad2 Di Malaysia

Salam semua, wehhooo peminat iPad2 dah boleh dapatkan iPad2 bermula hari ini, harga iPad2 pun dah diketahui, now ramai yang tengah beratur panjang kat 1ot10 Machines untuk mendapatkan iPad2 seterusnya menjadi orang yang terawal untuk memiliki iPad2 di Malaysia.

ipad2

Percuma iPad2 kat SINI

Hiks gambar atas tu bikin jeles sangat-sangat, dapat seketul memang best nie, kena kumpul duit lepas nie, tapi tak tahulah termampu ke tak beli iPad2 nie, takut last-last nanti teringin beli benda lain pulak, hehhee. Tapi iPad 2 nie memang cun…huhuhu, selain spesifikasinya yang mantop!!

Continue reading “Harga iPad2 Di Malaysia”

Jangan dengki atas usaha orang lain

Salam semua, pagi nie buka twitter dan tengok mention dari Sifu Kulanzsalleh, alahai kesian kat dia tau, difahamkan blog beliau tidak dapat diakses dari semalam sehinggalah pagi ini (8.14am), ada individu yang telah meng-inject vulnerable script kedalam blog beliau.

twitter

Sabar Lan, Ujian adalah sebahagian daripada hidup kita.

Dan kemungkinan juga ada unsur-unsur dengki, orang takkan buat benda-benda macam nie kalau tak dengki, oh janganlah pulak blog ini dijadikan sasaran, harap maklum yea, blog ini tidak ada apa yang istimewanya, so tak perlu nak mendengki. kita buat hal sendiri sudah ye..okies?

Continue reading “Jangan dengki atas usaha orang lain”