Alhamdulillah Menang iPad2

yanmie 92

Salam semua, syukur alhamdulillah menang Apple iPad2 dari Denaihati, terima kasih pada DH dan sponser eQurban untuk hadiah tersebut,¬†sebenarnya tak sangka pun menang hadiah utama ini, sebabnya persaingan memang sengit, dari mula contest ini lagi Yan tidak menaruh harapan yang tinggi, cukup sekadar ingin berada dikalangan top10. Tapi siapa sangka […]

Harga iPad2 Di Malaysia

yanmie 16

Salam semua, wehhooo peminat iPad2 dah boleh dapatkan iPad2 bermula hari ini, harga iPad2 pun dah diketahui, now ramai yang tengah beratur panjang kat 1ot10 Machines untuk mendapatkan iPad2 seterusnya menjadi orang yang terawal untuk memiliki iPad2 di Malaysia. Percuma iPad2 kat SINI Hiks gambar atas tu bikin jeles sangat-sangat, […]

Jangan dengki atas usaha orang lain

yanmie 24

Salam semua, pagi nie buka twitter dan tengok mention dari Sifu Kulanzsalleh, alahai kesian kat dia tau, difahamkan blog beliau tidak dapat diakses dari semalam sehinggalah pagi ini (8.14am), ada individu yang telah meng-inject vulnerable script kedalam blog beliau. Sabar Lan,¬†Ujian adalah sebahagian daripada hidup kita. Dan kemungkinan juga ada […]

Subscribe US Now