Dulu Suka-suka, Sekarang Terlebih Suka!

yanmie 43

Salam, seronok juga kalau dapat cerita tentang pengalaman memulakan blog ni, tentu ada rakan yang nak baca perkongsihan ini..ewahh, kotlah kan…heheee, sebenarnya saya mula menulis blog sejak tahun 2005 lagi, masa tu aiman masih dalam kandungan, sehinggalah Aiman lahir, Haziq lahir dan insyaallah tidak lama lagi anak ke 3 saya […]

Entry Ke 2002

yanmie 44

Salam, hoyeahhh entry ini merupakan entry yang ke 2002, ikutkan entry dalam blog ni dah lebih daripada tu, sebab banyak entry lama-lama yang terpaksa saya buang, malu hehee, antaranya entry lama-lama masa saya mula blogging, entry gambar-gambar kahwin saya, mujur dah remove url so dah takde kat google cache heheee. […]

My Pinky Moments

yanmie 32

Salam, haishhh nak masuk My Pinky Moments Contest, saje suka-suka boleh tak? hahahha, memandangkan saya takde baju warna pink, so boleh kot naa guna gambar model saya kat bawah ni miahahahaha, layan! Kembar Haziq nama Haziqa ^___^ *ok tipu* Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com dan Enveeus.Com“ . – Gambar ni hanya untuk suka2 […]

Pemenang Contest Aksi Makan

yanmie 158

Salam semua, maaf baru ada masa nak publish entry ini, semalam lagi dah taip tapi ngantuk sangat, ehehe. Terima kasih di ucapkan pada semua yang sudi menyertai Contest Aksi Makan yanmieonline.com tajaan dari Fivio.com dan SuaraPeople.com, 54 blog semuanya yang sudi masuk bertanding. Terlalu sukar untuk memilih sebenarnya sebab gambar yang […]

Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)

yanmie 320

Sticky Entry, sila scroll kebawah untuk entry terbaru…makasih yea Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, so nak run 1 contest untuk korang, contestnya mudah je tak perlu nak perah otak bagai, cuma post 1 gambar aksi makan korang kat blog dengan menggunakan tajuk entry diatas dan jangan […]

Review yanmieonline.com bulan November

yanmie 116

Salam semua, macam biasa awal bulan mesti nak update perkembangan trafik blog ini, sekadar untuk catatan peribadi blog ini. trafik bulan ini banyak jugak merosot sebabnya entry-entry berkenaan SEO di kurangkan, tak best jugak kalau terlalu mengejar SEO nie, bak kata KakJie kalau terlalu bermain dengan SEO entry tersebut takde […]

Pemenang mini contest RM50.00 untuk di kongsi

yanmie 51

Salam semua, hehee baru sudah makan dan temankan anak tengok Wonderpets, sebelum itu terima kasih pada semua yang sudi meneka, korang memang sporting!! luv u all :), walaupun tidak ada jawapan yang tepat tapi ada tekaan jawapan yang hampir-hampir tepat, ok now nak announce siapakah pemenang untuk RM50.00 untuk di […]

Percuma Acer Aspire One

yanmie 25

Salam semua, nampaknya lebih kurang beberapa hari lagi Contest Hidup Untuk Memberi anjuran Denaihati akan berakhir. korang dah join ke?? kalau belum cepat-cepat pergi mendaftar kat SINI, confirm hadiah memang melatop!! pemenang pun bukannya nak seorang aje, ramai tau, so memang peluang untuk menang tu sangat tinggi. Siapa tau rezeki […]

Blackberry Torch 9800 dengan Celcom Exec 50

yanmie 35

Salam semua, wah menariklah tengok handphone Blackberry Torch 9800 kalau dapat seketul mesti rasa bahagia je hidup nie, maklumlah Yan nie agak ketinggalan sedikit berbanding orang lain, bab-bab handphone nie memanglah tak reti, kalau orang bagi pun tau guna untuk call in, call out dan untuk tangkap gambar aje…ehehe, tapi […]

Klik LIKE untuk Haziq – Contest Papa n Mama

yanmie 34

Salam semua, Yan baru je masuk Contest Papa n Mama di Facebook, korang kalau sudi meh ler LIKE gambar anak Yan nie Haziq, terima kasih yea semua. LIKE korang semua amat dihargai 🙂 Gambar yang dipertaruhkan, siap tak pakai kasut lagi…ehehe Klik LIKE kat Link bawah yea http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168881669792990&set=t.118320104846794 Nota Yanmie […]

Subscribe US Now