Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool

Salam, percutian yang singkat di Sunway Resort Hotel and Spa, best sangat tidur kat Suite ni nnggee, layan dulu entry ini sebelum saya ceritakan tentang percutian kami disini,  jom Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool dulu, lihat keindahan yang jarang sangat mata ni tengok secara realiti ekekeee.

Swimming pool sunway resort hotel and spa

Fuhhhh suka sangat tengok gambar ni, giler rajin pikul DSLR ke Swimming Pool ni heeee, sebab nak ambil gambar anak-anak mandi, gambar diorang mandi yang agak seksi tu later saya update ye, Swimming Pool ni terletak di Level 1 Fuzion, view yang sangat best, mendamaikan, serius tak tipu!.

Continue reading “Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool”