Cara-cara simpan lembu

Salam semua, hah jangan terkejut dengan tajuk entry nie yea “cara-cara simpan lembu” ini sebab ada orang cari keywords kat bawah nie, nak simpan lembu kat mana pun dia tak tau, kesian betul…maybe dia takut orang curik lembu dia kot, takpun dia curik lembu orang then nak sorok lembu tu…hahhaa *eh apa aku mengarut nie??*

Agaknya kenapa yea sampaikan nak simpan lembu kat mana pun orang nie google jugak?? macam-macam lah diorang nie…ehehhe

Continue reading “Cara-cara simpan lembu”