Pendaftaran Murid Sekolah Rendah Tahun 1 Sesi 2014/2015

Salam, sekarang dah mula untuk Pendaftaran Murid Sekolah Rendah Tahun 1 Sesi 2014/2015, saya dah lama daftarkan Haziq untuk kemasukkan tahun 1 sesi 2014 pada bulan Disember yang lalu, awalkan? hihihi sebab taknak tangguh-tangguh dah, rasa serabut je jiwa kalau tak setel benda-benda gini, dan bukan apa, takut terlupa sama, kang tak pasal-pasal anak tak dapat masuk ke sekolah yang dekat dengan rumah, daftar awal untuk mendapatkan tempat disekolah yang kita nak, tapi apa pun ianya bergantung kepada kekosongan yang ada.

sk taman klang jaya2 Daftar Sekolah Rendah Tahun 1 2014

Jangan tak tahu, Pendaftaran Murid Tahun 1 Sesi 2014/2015 juga boleh dibuat secara online internet melalui laman Sekolah Malaysia, malah anda digalakkan untuk menggunakan sistem tersebut, tetapi saya hari tu terus pergi ke sekolah, senang nak tanya apa-apa yang bermain difikiran, cuma isi form aje dan bawa dokumen penting, pihak sekolah yang akan uruskan untuk tindakan selanjutnya, urusan tak sampai 5 minit pun, bukan taknak buat online, kalau online ni rasa was-was tu ada juga, takut ada tersilap ke apa ke kan, so saya rujuk ke sekolah terus, habis cerita hehee.

Continue reading “Pendaftaran Murid Sekolah Rendah Tahun 1 Sesi 2014/2015”