Ya Rabbi aku dapat lembu free – sila percaya

Salam semua, sila jeles ok! Yan dapat lembu free 1 ekor dari Cekgu Dahlia, Thanks dear, tak tahu apa mimpi dia bagi Yan lembu seekor, teruja rasa hati. Karang besok Kak Yan ngan hubby bawa lori gi amik yea 🙂 taulah buffered earning tu mahsyuk 🙂

Mulalah Yan duk fikir nak buat apa dengan lembu nie?? 1 ekor tu bukan 1 kg ok! di ulang dengan jelas *1 EKOR*. Korang kalau nak daging lembu nie meh lah datang umah Yan, senang je nak cari kat Bandar Puteri Klang, ha..lagi senang amik no Phone Yan nie 019-314 ku tekan-tekan tak dapat…ehehe *mana boleh bagi No kat sini, kang tak tido malam pulak kang melayan sms/call dari korang* ekeke…ada ke orang nak call/sms??

Nie lah dia lembu yang bakal di bawa balik ke Klang besok, buat kari sedap nie 🙂 dah lama tak makan kari daging…ehehhee

Continue reading “Ya Rabbi aku dapat lembu free – sila percaya”

Alhamdulillah aku menang kontes lagi

Selamat pagi semua, hati rasa gumbira mana taknya semalam baca entry Aie pasal keputusan pemenang Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com. Tak sangka Yan boleh menang, yeayyyy korang silalah jeles yea..ehek, jangan meluat sudah, semua nie rezeki..syukur 🙂

Kat bawah nie senarai Pemenang Contest Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com

Continue reading “Alhamdulillah aku menang kontes lagi”