Adamaya Episode 9 memang best

Salam semua, petang tadi macam biasa tengok cerita slot akasia di TV3 iaitu Drama Adamaya, Episode 9. Ya Rabbi best sungguh cerita nie 🙂 tak tau nak kata apa, lebih-lebih lagi episod hari nie maya dah mengandung, yeeeeeeeaaayyy Yan yang terlebih hepi nie…hahaha, Adamaya nie betul-betul buat Yan seronok tengok, tiap-tiap hari tak sabar nak tengok 🙂

Sempat lagi Yan snap gambar dari kaca TV Yan…ehehe, tapi kualiti tak berapa cantik, takpelah layan ajelah yea 🙂 Yan suka gambar nie, time nie Adam dan Maya dah balik dari Klinik, dan Maya di Sahkan mengandung 6 minggu 🙂

Continue reading “Adamaya Episode 9 memang best”

OST Adamaya – Yang Terindah

Salam semua, mesti ramai yang tengok Drama Slotaksia terbaru Di TV3 iaitu Adamaya kan? Yan sendiri tidak terlepas mengikuti Drama ini, memang best! yang best tu Lisa Suri Hani pelakonnya.

Yang pasti ramai yang minat Drama Adamaya nie, nak bukti? ramai je semalam orang search pasal Drama Adamaya nie. Tengok gambar bawah

Hits Keywords Adamaya

Lagu temanya pun memang best, sedap je telinga nie mendengarnya, dan pasti ramai yang mencari OST Adamaya ini kan? ok disini Yan sharekan Lagu tersebut yang bertajuk Yang Terindah yang di nyanyikan oleh DAKMIE *ehek..bukan Hubby Yan ok*.

Continue reading “OST Adamaya – Yang Terindah”