Gambar Di Dataran Helang Langkawi

Salam, punyalah banyak sebenarnya gambar-gambar yang belum saya abadikan dalam Blog ni, ni terlebih rajin sebab nak clearkan segala memori kad kat DSLR dan juga handphone, naik rimas jadinya bila storage dah nak penuh dek gambar-gambar lama. Nak buang sangatlah sayang sekali, letak dalam dropbox lama2 pun rimas juga, jadinya terpaksa buang mana yang tak perlu dan simpan kat sini mana yang ok, atleast ada kenangan kan?? hihihi

dataran helang langkawi

Ok layan gambar¬†Gambar Di Dataran Helang Langkawi, masa kami gi sini cuaca tersangatlah panas, nak pergi bergambar pun macam terpaksa je hahahaa, ni sebab excited juga nak tunjuk helang besar tu kat anak-anak, kalau tak takdenya nak berpanas-panas kekeke, dulu saya dengan suami je pernah sampai sini, so apasalahnya dah sampai dengan anak-anak ni bawa diorang tengok “Burung Helang Besar” hehee.

Continue reading “Gambar Di Dataran Helang Langkawi”