Top Referring Sites di Yanmieonline

Salam semua, terima kasih diucapkan kepada kawan-kawan yang memberikan linkback kepada blog ini, tak sangka pulak banyak jugak trafik yang datangnya dari mereka berdua ini selain trafik dari facebook dan google, tengok bawah yea siapakah gerangan mereka berdua 🙂

top referring site Oktober

Terima kasih kepada Cikmin dan juga Daus kerana telah menyumbang trafik sebanyak di atas, dengan ini Yan berbesar hati meletakan iklan banner 125×125 selama sebulan kepada kedua-dua penyumbang trafik Top 5 blog ini untuk bulan Oktober.

Nota Yanmie : Ingat nak belanja coki-coki tapi jauhlah pulak 🙂

Daus Pozi dapat Innity?

Salam semua, wah napa pulak Yan nak buat cerita pasal Daus yea? hehehe, pulak tu pasal daus dapat Innity, hahhaa sebenarnya nak cerita pasal keywords SERP yang masuk ke blog Yan pagi tadi, meh tengok yea 🙂

Keywords nie amik dari Yan punya Clicky pukul 8.10 pagi tadi

Continue reading “Daus Pozi dapat Innity?”

Blog Interesting dan Blog Mesra Mata 2010

Salam semua, musim award tiba lagi, sana sini orang kasik award, tapi maaf yea Yan dah lupa siapa lagi yang kasik award dekat Yan, maaf beribu kali bukannya tak sudi amik cuma serius…terlupa siapa yang ada bagi, harap jangan berkecil hati, insyallah lain kali kalau korang kasik Yan terus amik dan gantung kat rumah, taknak lagi dah tangguh-tangguh dan konon-kononnya himpun sekaligus dan akhirnya terlupa siapa yang kasik award..hem..sori yea 🙂 len kali tak buat dah~~Peace~~

Oklah nie antara 2 award yang baru jugaklah Yan dapat, dari Nuriz dan Daus. Terima Kasih banyak-banyak yea 🙂 KakYan hargai sangat-sangat 🙂

Wow tak sangka blog Yan nie interesting jugak yea 🙂 Thanks Nuriz 🙂

Continue reading “Blog Interesting dan Blog Mesra Mata 2010”

Blog Yanmieonline.com di review lagi

Salam semua, selamat menjamu selera..wah!! apa menu korang hari nie? mesti sedapkan…ekeke sebenanrya bukan nak cerita pasal menu lunch tapi nak cerita pasal Blog bertuah ini di review lagi untuk kali ke 3, serius Yan sangat happy 🙂

Yelah cuba bagitahu siapa yang tak happy bila blog korang di review? nak-nak pulak yang review blog tu memang minat betul dengan blog korang, setiap masa dan ketika dia stick je kat blog korang..ehehe *see perasan sudah!*

Continue reading “Blog Yanmieonline.com di review lagi”