Demam iPad2

Salam, amboiii sejak menang iPad2 nie bukan main lagi budak kecik kat umah nie, kira iPad2 tu dia sorang je yang konker untuk main game Drift Mania, pantang nampak ipad tu mesti dia nak main game, takpelah nak asal ko tak rosakkan sudah, penat tau ibu usaha nak menang iPad2 tu…ehehe

ipad2

Aksi 2 beradik, dedua main game yang sama, si abang takdelah cerewet mana, nak je dia layan game tu guna HTC Desire Z yang Yan dapat dari Maxis10 hari tu, hehe, tapi yang adik tu demand wooo..HAHAHA

Continue reading “Demam iPad2”