Undi Saya Untuk Review Terbaik

Salam, musim kempen kan sekarang ni?, saya turut sama tidak terlepas untuk berkempen hihihi, tapi bukan kempen pilihan raya, kempen nak menang Review Terbaik Blog Denaihati.com dan juga untuk menang Peti Sejuk Besar.

vote

http://denaihati.com/undian/undian-review-terbaik

Ok mohon rakan-rakan mana yang rasa saya layak menang untuk review terbaik moh ler undi saya di link diatas, senang sangatkan?, nak baca review saya boleh ke “Denaihati.com Blogger Berjaya“.

– Terima Kasih ^__^

Denaihati.com Blogger Berjaya

Salam, pertama kali kenal blog Denaihati.com masa itu blog kami sama-sama masih berada dalam platform blogger (blogspot), denaihati ada buat contest yang boleh kata time tu contest paling tiptop, banyak dapat sambutan, contest SEO Hidup Berani Untuk Gagal, merupakan contest pertama diblog beliau yang saya sertai, tapi tak menang hehee

10 Majlis Sepetang Bersama Blogger #JumpaDenaihati

Sepetang bersama blogger 2012, SBB2013 saya dalam pantang

Bila dah start join contest tu, saya mula meneroka blog beliau, ternyata banyak perkongsihan dan pengisian diblog beliau, boleh menjadi bahan dan suber rujukan bagi pembaca yang lain, bermula dari itu saya semakin menggemari blog beliau, “hari-hari mau baca”.

Continue reading “Denaihati.com Blogger Berjaya”

Entry Ke 2002

Salam, hoyeahhh entry ini merupakan entry yang ke 2002, ikutkan entry dalam blog ni dah lebih daripada tu, sebab banyak entry lama-lama yang terpaksa saya buang, malu hehee, antaranya entry lama-lama masa saya mula blogging, entry gambar-gambar kahwin saya, mujur dah remove url so dah takde kat google cache heheee.

2002

Sedar tak sedar dah nak masuk 7 tahun rupanya bergelar seorang blogger, bermula dengan flatform wordpress percuma, kemudian frust sebab tak reti guna wordpress.com tu, saya beralih ke blog.com, tak best juga saya guna lifejournal, tak best gak saya bertukar ke blogspot, dan blogspot tu lama gak saya guna, bertahun-tahun, lepas tu saya beli domain sahaja tapi guna flatform blogspot.

Continue reading “Entry Ke 2002”

Bantu Saya Menang iPhone 4s

Salam, syukur terbit juga entry contest gadget impian saya di blog Denaihati, sekarang ni apa yang saya perlukan, Bantu Saya Menang iPhone 4s tersebut, saya tahu pembaca blog saya semuanya ohsemmmm, betul tak?, senang sangat je tau, bila lagi nak bantu saya kan? hikhik.

iphone 4s

Cara untuk membantu saya, anda hanya perlu mengikuti langkah dibawah ini. tolong tau! alang-alang dah baca dan komen kat sini kan, apasalahnya tolong saya sekali dengan menekan social sharing di sidebar blog ini, terima kasih!.

Berikut dibawah ini saya sertakan entry contest gadget impian saya yang telahpun di publish di blog Denaihati :-

Continue reading “Bantu Saya Menang iPhone 4s”

Minta Tolong Boleh Tak?

Salam, ok tajuk memang betul-betul nak minta tolong pada rakan-rakan pembaca blog ini, tolong saya Vote  sahabat saya Denaihati.com untuk memenangi Award Best of the Best Blog of the year, yang di anjurkan oleh World Bloggers and Social Media Award 2012.

best of the best blog of the year

Saya rasa tak susah mana pun permintaan saya ini, jom bantu saya ye, saya harap pembaca blog ini sudi membantu, saya tahu pembaca blog saya sangat baik hati, ye awak yang tolong vote tu, awak sangat awesome ^___^

Continue reading “Minta Tolong Boleh Tak?”

Hi-Tea Bersama Rakan Niaga eQurban dan Berjumpa Blogger

Salam semua, syukur alhamdulillah semua program hujung minggu berjalan dengan lancar, sabtu yang lepas Yan menerima undangan dari Denaihati.com dan eQurban.com untuk Majlis Pelancaran Rakan Niaga Program Qurban dan Aqiqah di Kemboja.

majlis pelancaran rakan niaga equrban

Tarikh : 18 JUN 2011 (Sabtu)

Venue : HOTEL EQUATORIAL BANGI

Dirasmikan Oleh : YM TAN SRI DATO’ SERI TENGKU AHMAD RITHAUDEEN TENGKU ISMAIL (Presiden Dewan Perdagangan Islam Malaysia)

Continue reading “Hi-Tea Bersama Rakan Niaga eQurban dan Berjumpa Blogger”

5 Blog paling kerap dilawati 2011

Salam semua, untuk tahun 2011 ini terus terang Yan katakan memanglah Yan kurang blogwalking, Tahun 2011 nie memang ada target sendiri dengan beberapa blog Yan yang lain sehinggakan membataskan untuk Yan Blogwalking ataupun berfoya-foya di Twitter, Facebook dan jugak YM..heeee

blog

Walaubagaimana pun, Yan ada 5 Blog yang paling kerap Yan kunjungi tahun ini, kelima-lima Blog tersebut mempunyai keunikkannya yang tersendiri.

Oh yea tujuan asal entry ini adalah untuk mengembangkan lagi Network Blogger yang dianjurkan oleh denaihati.com, jom sama-sama kita kembangkan lagi network ini, moga mendapat manfaat buat semua.

Continue reading “5 Blog paling kerap dilawati 2011”

Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger

Salam semua, lebih kurang 3 jam lagi contest HIDUP SEORANG BLOGGER yang di anjurkan oleh Bro Denaihati akan berakhir, yang pastinya sekarang ramai yang ternanti-nanti keputusan siapakah yang bakal berada di dalam top 10 di enjin carian Google.com menggunakan pelajar Firefox.

Sekarang nie kalah menang belakang cerita, apa yang Yan dapat dari contest ini ialah ilmu SEO dan secara tidak langsung mendapat backlink dari Bro Denaihati yang mana mempunyai PR yang agak tinggi iaitu PR4, itu pun dah cukup bagus sangat, thanks Bro!

Dan tahniah jugak kepada 50 orang peserta yang berjaya menerbitkan kedua-dua entry wajib HIDUP SEORANG BLOGGER, hampir kesemua jugak blog Yan skodeng..nnggee~~~ 😛 ternyata banyak entry yang sangat bermutu, macam-macam cerita pahit manis cabaran hidup sebagai seorang blogger.

Di akhir entry ini, Yan ucapkan terima kasih buat Bro Denaihati atas penganjuran contest ini dan jugak buat equrban yang turut menaja hadiah buat pemenang. mudahan kalian di murahkan lagi rezeki…amin 🙂

Nota Yanmie : Siapalah agaknya ye yang berjada di kedudukan top 10 🙂

Terkini – 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One

Salam semua selamat petang, syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, tadi Yan ada baca entry kat blog Bro Denaihati pasal 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One, tak sangka sebenarnya blog ini boleh tersenarai diantara 10Malaysia Top Link Referrer untuk Contest Acer Aspire One (Hidup untuk Memberi) nie, dan seterusnya blog ini adalah yang yang paling teratas Top Link Referrer untuk Contes Hidup untuk Memberi untuk bulan April.

Terima kasih jugak buat Bro Denaihati atas pemberian yang tidak disangka-sangka, Pssttt!! tonyoh mata tadi macam tak caya dapat hadiah RM 50.00 hehee 🙂 Hidup untuk Memberi

See, sungguh tak sangka blog ini yang teratas tu 🙂 tapi apa pun perjalanan masih jauh, tahniah kepada semua yang tersenarai di antara 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One.

Continue reading “Terkini – 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One”