Undi Saya Untuk Review Terbaik

yanmie 16

Salam, musim kempen kan sekarang ni?, saya turut sama tidak terlepas untuk berkempen hihihi, tapi bukan kempen pilihan raya, kempen nak menang Review Terbaik Blog Denaihati.com dan juga untuk menang Peti Sejuk Besar. http://denaihati.com/undian/undian-review-terbaik Ok mohon rakan-rakan mana yang rasa saya layak menang untuk review terbaik moh ler undi saya […]

Denaihati.com Blogger Berjaya

yanmie 39

Salam, pertama kali kenal blog Denaihati.com masa itu blog kami sama-sama masih berada dalam platform blogger (blogspot), denaihati ada buat contest yang boleh kata time tu contest paling tiptop, banyak dapat sambutan, contest SEO Hidup Berani Untuk Gagal, merupakan contest pertama diblog beliau yang saya sertai, tapi tak menang hehee […]

Entry Ke 2002

yanmie 44

Salam, hoyeahhh entry ini merupakan entry yang ke 2002, ikutkan entry dalam blog ni dah lebih daripada tu, sebab banyak entry lama-lama yang terpaksa saya buang, malu hehee, antaranya entry lama-lama masa saya mula blogging, entry gambar-gambar kahwin saya, mujur dah remove url so dah takde kat google cache heheee. […]

Bantu Saya Menang iPhone 4s

yanmie 83

Salam, syukur terbit juga entry contest gadget impian saya di blog Denaihati, sekarang ni apa yang saya perlukan, Bantu Saya Menang iPhone 4s tersebut, saya tahu pembaca blog saya semuanya ohsemmmm, betul tak?, senang sangat je tau, bila lagi nak bantu saya kan? hikhik. Cara untuk membantu saya, anda hanya perlu […]

Minta Tolong Boleh Tak?

yanmie 24

Salam, ok tajuk memang betul-betul nak minta tolong pada rakan-rakan pembaca blog ini, tolong saya Vote  sahabat saya Denaihati.com untuk memenangi Award Best of the Best Blog of the year, yang di anjurkan oleh World Bloggers and Social Media Award 2012. Saya rasa tak susah mana pun permintaan saya ini, jom bantu […]

Hi-Tea Bersama Rakan Niaga eQurban dan Berjumpa Blogger

yanmie 47

Salam semua, syukur alhamdulillah semua program hujung minggu berjalan dengan lancar, sabtu yang lepas Yan menerima undangan dari Denaihati.com dan eQurban.com untuk Majlis Pelancaran Rakan Niaga Program Qurban dan Aqiqah di Kemboja. Tarikh : 18 JUN 2011 (Sabtu) Venue : HOTEL EQUATORIAL BANGI Dirasmikan Oleh : YM TAN SRI DATO’ […]

5 Blog paling kerap dilawati 2011

yanmie 51

Salam semua, untuk tahun 2011 ini terus terang Yan katakan memanglah Yan kurang blogwalking, Tahun 2011 nie memang ada target sendiri dengan beberapa blog Yan yang lain sehinggakan membataskan untuk Yan Blogwalking ataupun berfoya-foya di Twitter, Facebook dan jugak YM..heeee Walaubagaimana pun, Yan ada 5 Blog yang paling kerap Yan […]

Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger

yanmie 30

Salam semua, lebih kurang 3 jam lagi contest HIDUP SEORANG BLOGGER yang di anjurkan oleh Bro Denaihati akan berakhir, yang pastinya sekarang ramai yang ternanti-nanti keputusan siapakah yang bakal berada di dalam top 10 di enjin carian Google.com menggunakan pelajar Firefox. Sekarang nie kalah menang belakang cerita, apa yang Yan […]

Subscribe US Now