Eyriqazz vs Denaihati Apa Kata Yanmie?

Salam, hiks yang sebenarnya saya kena paksa join Contest Eyriqazz Vs Denaihati ni hahahaaa, seganlah nak masuk sebab blog tak hebat mana pun nak main SEO ni, lebih-lebih lagi blog ni dah jarang nak update, plus hari tu kena google slap *sakit tau!* heeee~

Eyriqazz vs Denaihati

Tapi demi tidak menghampakan Sahabat baik, saya join jugalah contest ni, saya tau dia saje nak kenakan saya, HAHAHA sabar jeler, tapi sejujurnya saya enjoy masuk contest ni, sebab dapat “mengata”  Eyriqazz dan Denaihati, bukan senang dapat peluang macam ni.

Continue reading “Eyriqazz vs Denaihati Apa Kata Yanmie?”

Majlis Sepetang Bersama Blogger #JumpaDenaihati

Salam, ahad baru ni saya telah dijemput menghadiri Majlis Sepetang Bersama Blogger #JumpaDenaihati, majlis berlangsung di Hotel Singgahsana Petaling Jaya, ramai blogger yang turut hadir memeriahkan majlis ini, seronok pulak ada majlis seperti ini, dapat mengeratkan lagi jalinan ukhwan sesama blogger, terima kasih Denaihati.com atas jemputan. Hoyeahhh mari kita layan gambar pulak kikikiki.

Majlis Sepetang Bersama Blogger #JumpaDenaihati

Saya intro dengan gambar atas tu ye, jangan jeles nengok award tu hehee, award tu telahpun dimiliki oleh Tuan Denaihati.com untuk kategori blog Best Of The Best Blog Of The Year, amik koooo!! paling the best dah tu, takde no 1, takde no 2, dialah yang paling best heheee, ok sejujurnya bangga blog kawan naik macam ni, Keep on blogging DH.

Continue reading “Majlis Sepetang Bersama Blogger #JumpaDenaihati”

5 Keywords Paling Banyak Orang Cari Di Google

Salam, nampaknya ada contest mudah di blog denaihati, saya ni kalau masuk contest beliau mesti ramai yang kurang berkenan sebab bagi diorang kalau saya masuk contest diblog denaihati mesti peluang diorang nak menang sangat tips, macamlah saya ni hebat sangat hhhuhuhu, rezeki masing-masingkan, ni saya masuk sebab suka-suka, boleh tak heheee, jangan risau pemenang 20 orang tu.

denaihati

Gambar Kredit : Kak EmilaYusof.com

Contest kali ni cuma perlu menyenaraikan 5 entry top 10 di Google.com.my ~ elehhhh kacang je, hahaha meh nak senaraikan, kalau nak banyak pun boleh tapi dah kata nak 5 je kan hehee, ok 5 entry ye, check it out~

Continue reading “5 Keywords Paling Banyak Orang Cari Di Google”

Kantoi Video The Real Denaihati.com!

Salam, hehhee tajuk kemain lagi kan Kantoi Video The Real Denaihati.com, rasanya tak melampau kot letak tajuk gitu hihihi, sebab sebelum entry ini di publish, saya telah pun meminta kebenaran dahulu dengan tuan empunya badan.

20120330-023340.jpg
Gambar dari blog Kak EmilaYusof.com

Nak tengok Video The Real Denaihati??, saya pasti ramai yang nak tengok ni hahahaha, saya dah pernah jumpa beliau 2 kali, so tak surpriselah macam korang kan hehehe.

Continue reading “Kantoi Video The Real Denaihati.com!”

Minta Tolong Boleh Tak?

Salam, ok tajuk memang betul-betul nak minta tolong pada rakan-rakan pembaca blog ini, tolong saya Vote  sahabat saya Denaihati.com untuk memenangi Award Best of the Best Blog of the year, yang di anjurkan oleh World Bloggers and Social Media Award 2012.

best of the best blog of the year

Saya rasa tak susah mana pun permintaan saya ini, jom bantu saya ye, saya harap pembaca blog ini sudi membantu, saya tahu pembaca blog saya sangat baik hati, ye awak yang tolong vote tu, awak sangat awesome ^___^

Continue reading “Minta Tolong Boleh Tak?”

Rezeki Blogging Dapat RM500

Salam, baru je cerita pasal Hasil Blogging Sepanjang 2011 kan?,  syukur alhamdulillah permulaan tahun 2012 yang sangat bermakna, bila mana Rezeki Blogging Dapat RM500 dari Denaihati, tak pernah terfikir akan dapat insentif tersebut, nak tahu detail boleh baca entry beliau -> Trafik Blog 2011 Dalam Kenangan

ringgit malaysia

Gambar : http://article.wn.com.

Terima kasih sekali lagi buat denaihati dan eQurban untuk insentif tersebut, Alhamdulillah nanti boleh beli CD player untuk Aiman, senang dia nak mainkan CD belajar Al-Barqy nya nanti hikhik.

– DH, Kakyan dah email detail ^___^

Contest Gadget Impian

Salam semua, heeee entry ni bertujuan untuk mendaftarkan diri dalam Contest Gadget Impian, bila bercakap mengenai gadget impian, saya mengimpikan untuk mempunyai gadget iPhone 4 ataupun samsung galaxy S2, kot-kotlah boleh dapat kan?, impian jelah, manalah tau ada rezeki kan hehe.

samsung galaxy s2 vs iphone4

Gambar : http://scarletwhore.com

So kawan-kawan marilah join Contest Gadget Impian dari blog denaihati ini, sila daftarkan blog anda terlebih dahulu, Tarikh tutup pendaftaran contest Gadget Impian pada 11.59pm, 9/11/2011.

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn Bhd,Kedai Kak Siti dan Serverfreak

– Tunggu apa lagi ^_____^

Alhamdulillah Menang iPad2

Salam semua, syukur alhamdulillah menang Apple iPad2 dari Denaihati, terima kasih pada DH dan sponser eQurban untuk hadiah tersebut, sebenarnya tak sangka pun menang hadiah utama ini, sebabnya persaingan memang sengit, dari mula contest ini lagi Yan tidak menaruh harapan yang tinggi, cukup sekadar ingin berada dikalangan top10.

ipad2

Tapi siapa sangka kan, rezeki Allah S.W.T bagi, syukur sangat-sangat, semua ini juga berkat usaha, rezeki tidak datang bergolek kalau kita tak cari.

Continue reading “Alhamdulillah Menang iPad2”

Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

Salam semua, yes tak nak cakap banyak, just nak abadikan entry ini je, kikiki. Semalam abang posmen bagi surat, dah agak sampul tu isi cek dari nuffnang, mmiahahaa, makasih ye nuffnang, luv u sangat-sangat even tak pasang nuff buat masa nie.

cek nuffnang

sikit je tapi tetap bersyukur sangat!

Lepas nie ada lagi 1 cek yang akan diterima dari nuffnang, income bulan lepas, so means akan dapat awal bulan depan. but lepastu dah tak akan dapat sebabnya dah pasang semula Innity kat blog ini. *tukar angin* hehee.

Continue reading “Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai”