Eyriqazz vs Denaihati Apa Kata Yanmie?

yanmie 45

Salam, hiks yang sebenarnya saya kena paksa join Contest Eyriqazz Vs Denaihati ni hahahaaa, seganlah nak masuk sebab blog tak hebat mana pun nak main SEO ni, lebih-lebih lagi blog ni dah jarang nak update, plus hari tu kena google slap *sakit tau!* heeee~ Tapi demi tidak menghampakan Sahabat baik, saya join […]

Majlis Sepetang Bersama Blogger #JumpaDenaihati

yanmie 53

Salam, ahad baru ni saya telah dijemput menghadiri Majlis Sepetang Bersama Blogger #JumpaDenaihati, majlis berlangsung di Hotel Singgahsana Petaling Jaya, ramai blogger yang turut hadir memeriahkan majlis ini, seronok pulak ada majlis seperti ini, dapat mengeratkan lagi jalinan ukhwan sesama blogger, terima kasih Denaihati.com atas jemputan. Hoyeahhh mari kita layan gambar […]

5 Keywords Paling Banyak Orang Cari Di Google

yanmie 51

Salam, nampaknya ada contest mudah di blog denaihati, saya ni kalau masuk contest beliau mesti ramai yang kurang berkenan sebab bagi diorang kalau saya masuk contest diblog denaihati mesti peluang diorang nak menang sangat tips, macamlah saya ni hebat sangat hhhuhuhu, rezeki masing-masingkan, ni saya masuk sebab suka-suka, boleh tak […]

Kantoi Video The Real Denaihati.com!

yanmie 35

Salam, hehhee tajuk kemain lagi kan Kantoi Video The Real Denaihati.com, rasanya tak melampau kot letak tajuk gitu hihihi, sebab sebelum entry ini di publish, saya telah pun meminta kebenaran dahulu dengan tuan empunya badan. Gambar dari blog Kak EmilaYusof.com Nak tengok Video The Real Denaihati??, saya pasti ramai yang […]

Minta Tolong Boleh Tak?

yanmie 24

Salam, ok tajuk memang betul-betul nak minta tolong pada rakan-rakan pembaca blog ini, tolong saya Vote  sahabat saya Denaihati.com untuk memenangi Award Best of the Best Blog of the year, yang di anjurkan oleh World Bloggers and Social Media Award 2012. Saya rasa tak susah mana pun permintaan saya ini, jom bantu […]

Rezeki Blogging Dapat RM500

yanmie 32

Salam, baru je cerita pasal Hasil Blogging Sepanjang 2011 kan?,  syukur alhamdulillah permulaan tahun 2012 yang sangat bermakna, bila mana Rezeki Blogging Dapat RM500 dari Denaihati, tak pernah terfikir akan dapat insentif tersebut, nak tahu detail boleh baca entry beliau -> Trafik Blog 2011 Dalam Kenangan Gambar : http://article.wn.com. Terima kasih sekali lagi buat […]

Contest Gadget Impian

yanmie 32

Salam semua, heeee entry ni bertujuan untuk mendaftarkan diri dalam Contest Gadget Impian, bila bercakap mengenai gadget impian, saya mengimpikan untuk mempunyai gadget iPhone 4 ataupun samsung galaxy S2, kot-kotlah boleh dapat kan?, impian jelah, manalah tau ada rezeki kan hehe. Gambar : http://scarletwhore.com So kawan-kawan marilah join Contest Gadget Impian dari blog […]

Alhamdulillah Menang iPad2

yanmie 92

Salam semua, syukur alhamdulillah menang Apple iPad2 dari Denaihati, terima kasih pada DH dan sponser eQurban untuk hadiah tersebut, sebenarnya tak sangka pun menang hadiah utama ini, sebabnya persaingan memang sengit, dari mula contest ini lagi Yan tidak menaruh harapan yang tinggi, cukup sekadar ingin berada dikalangan top10. Tapi siapa sangka […]

Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

yanmie 60

Salam semua, yes tak nak cakap banyak, just nak abadikan entry ini je, kikiki. Semalam abang posmen bagi surat, dah agak sampul tu isi cek dari nuffnang, mmiahahaa, makasih ye nuffnang, luv u sangat-sangat even tak pasang nuff buat masa nie. sikit je tapi tetap bersyukur sangat! Lepas nie ada […]

Menang Netbook Acer Aspire One dari Denaihati

yanmie 82

Salam semua, hari nie bagaikan sebuah mimpi indah ehehe, mana taknya keputusan Contest Acer Aspire One untuk Top Link dah pun di umumkan, dan alhamdulillah Yan menang hadiah utama tersebut iaitu  Netbook Acer Aspire One. Terima kasih kepada Bro Denaihati dan jugak kepada semua penaja iaitu Alansarproperties.com, xztly.com, AnishaOnlineMall, eQurban.com, iks1Malaysia, smartgold.biz dan Kulanzsalleh.com di atas kesudian […]

Subscribe US Now