Review yanmieonline.com bulan November

yanmie 116

Salam semua, macam biasa awal bulan mesti nak update perkembangan trafik blog ini, sekadar untuk catatan peribadi blog ini. trafik bulan ini banyak jugak merosot sebabnya entry-entry berkenaan SEO di kurangkan, tak best jugak kalau terlalu mengejar SEO nie, bak kata KakJie kalau terlalu bermain dengan SEO entry tersebut takde […]

Debaran Terakhir Hidup Untuk Memberi

yanmie 48

Salam semua, syukur alhamdulillah terkini blog ini tersenarai antara top 15 untuk Contest Hidup Untuk Memberi yang di anjurkan oleh Bro Denaihati, di harap kedudukan tersebut berkekalan, suspen jugak nie sebab dengar-dengarnya saingan sangat sengit, lagi 1 bulan sahaja lagi untuk contest ini berakhir, so korang marilah support Yan untuk […]

Jangan kedekut untuk memberi backlink

yanmie 70

Salam semua, terlebih dahulu terima kasih Yan ucapkan pada rakan-rakan yang sudi memberikan backlink kepada blog ini, sejak akhir-akhir ini banyak sungguh backlink yang Yan terima dari mereka, sharing is caring kan. Sebenarnya entry ini dah lama jugak rasanya nak publish tapi asyik tertangguh, maklumlah ku bukannya jenis reti nak […]

Percuma Acer Aspire One

yanmie 25

Salam semua, nampaknya lebih kurang beberapa hari lagi Contest Hidup Untuk Memberi anjuran Denaihati akan berakhir. korang dah join ke?? kalau belum cepat-cepat pergi mendaftar kat SINI, confirm hadiah memang melatop!! pemenang pun bukannya nak seorang aje, ramai tau, so memang peluang untuk menang tu sangat tinggi. Siapa tau rezeki […]

Dapat duit raya dari Bro Denaihati

yanmie 15

Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, terbaru Yan menang untuk RM20 untukĀ 10Malaysia Top Link dan Commentator Ogos @Denaihati dan jugak tersenarai antara 30 Raja SEO HIDUP SEORANG BLOGGER dan secara tidak langsung dalam contest tersebut Yan memang RM150.00, terima kasih Bro Denaihati kerana menganjurkan Contest ini serta […]

Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger

yanmie 30

Salam semua, lebih kurang 3 jam lagi contest HIDUP SEORANG BLOGGER yang di anjurkan oleh Bro Denaihati akan berakhir, yang pastinya sekarang ramai yang ternanti-nanti keputusan siapakah yang bakal berada di dalam top 10 di enjin carian Google.com menggunakan pelajar Firefox. Sekarang nie kalah menang belakang cerita, apa yang Yan […]

HIDUP SEORANG BLOGGER

yanmie 88

Salam semua, cabaran hidup seorang blogger ada pahit, masam dan jugak manisnya. Yan start blogging 29.12.2006 bermula dengan flatform wordpress.com tetapi di sebabkan tak berapa reti nak guna wordpress.com Yan beralih ke blog.com tak puas hati dengan blog.com Yan beralih pulak ke livejournal.com dan masih jugak tak puas hati tu […]

Hidup seorang blogger – Contest SEO

yanmie 64

Salam semua, selamat malam! jangan terlajak bangun sahur pagi nanti yea, Ok Yan ada satu berita gembira di mana salah satu contest yang Yan nanti-nantikan jugak iaitu Contest yang berbentuk SEO, dimana Bro Denaihati dengan ini mengadakan Contest Hidup Seorang Blogger. Menarik bagi Yan contest nie sebab boleh menilai tahap […]

Rebutlah peluang untuk memenangi Acer Aspire One

yanmie 42

Salam semua selamat malam, lately banyak betul blog yang buat contest kan? meriah sungguh. Bulan ini sahaja ada 3 Contest yang Yan join…ehek, saja mencuba nasib lagipun tolong memeriahkan contest yang kawan-kawan anjurkan. Dan hari ini Yan ingin menyertai lagi contest yang di anjurkan oleh Bro Denaihati, sebelum nie pun […]

Subscribe US Now