We Create, You Decide

Salam semua, pagi nie nak cerita pasal blog design. Yan start blogging tahun 2005 bermula dengan wordpress.comm, blog.com, livejournal, blogdrive dan macam-macam lagilah termasuklah blogspot, yang blogspot nie lama sikitlah Yan guna, even dulu guna domain dot kom pun tapi still masih mengunakan flatform blogger dan sehinggalah sekarang Yan maju sikit kehadapan dengan mengunakan hosting sendiri…ekekeke

Kalau nak cerita pasal Blog design nie kan, memanglah Yan terkial-kial dulu masa mula2 blogging, takde sumber rujukan ok! takde siapa pun yang tolong, Yan merangkak-rangkak dulu, masa tu tak ramai lagi blogger Malaysia yang aktif, tak macam sekarang tumbuh bagaikan cendawan, blog tutorial bersepah-sepah 🙂

Continue reading “We Create, You Decide”