Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie

Assalam, eh eh tajuk hahahha janganlah muntah, hakak tengah hiburkan hati ni cewahhh hahaha. betul lah Dulu Gemuk Sekarang Cute kan…kan hahhaa, laki baca ni kang cakap bini gedik plak ahaks!, okeh Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie, Alhamdulillah 🙂

atkinsdietyanmie

See kan betul kan dulu hakak comel sungguh haihhh, mana-mana yang jumpa hakak mesti pandang atas bawah, dah kenapa comel sangat -..-“, anak pun duk cakap ibu menggemuk hahaha, anak-anak hakak ni jujur semuanya, kalau betul dorang cakap betul, takde cover-cover HAHAHHA, bertuah punya budak 😛

Continue reading “Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie”

Atkins Diet Pilihanku #atkinsdietyanmie

Assalam, lama blog tak update lama tu jugalah happy manjang sampai lupa nak jaga pemakanan, jaga berat badan kehkehkeh, ni barulah orang kata kembali ke pangkal jalan hehee, alhamdulillah dah sedar diri semakin menggemuk, mula lah cuak nengok no kat penimbang, buat-buat nangis pun ada, takut..seram..seram takut penimbang pecah kalau naik hahaha.

berat turun denga atkins

Turun 8.4kg selama 70 hari, babai kepala 8, hai kepala 7 😀

Ya ALLAH berat gila, balik dari bercuti di Kota Kinabalu baru sedar yang diri semakin membesar bagaikan dipam-pam, serius sedih gila, so ambil keputusan untuk buat diet, Atkins Diet Pilihanku #atkinsdietyanmie kenapa pilih atkins diet? sebab Diet Kalori pernah buat tapi menakutkan sebab berat naik, susah nak turun, so try Atkins alhamdulillah serasi dengan badan dan gaya hidup.

Continue reading “Atkins Diet Pilihanku #atkinsdietyanmie”

Diet Ibu Mengandung

Salam, hari ini saya ada Appointment di Klinik Kesihatan Ibu Mengandung, macam biasalah buat rutin checkup, tang berat memang banyak sangat naik, memang saya dah agak sebab selera makan semakin memuncak berbanding semasa mabuk-mabuk dulu memang berat pun turun hampir 5kg, percaya tak? tetapi tidak sekarang.

Diet Ibu Mengandung

Bermula hari ini, saya insyaallah akan mengamalkan Diet Ibu Mengandung, bukannya tak makan langsung, makan macam biasa cuma dalam kuantiti yang sedikit dan mengurangkan pengambilan makanan yang manis-manis serta berkarbohidrat tinggi.

Continue reading “Diet Ibu Mengandung”

Tips Sederhana turunkan berat badan

Salam semua, barang yang dinanti-nanti dah pun sampai minggu lepas lagi, Yan ada order SIY kat Siyonlineshop.com. Sebelum nie memang Yan mengambil produk SIY nie, cuma Yan skip 2-3 bulan kot sebab memang tak lalu nak makan apa-apa jenis produk untuk menurunkan berat badan. Ehek…ikut mood sebenarnya 🙂

Produk SIY dan Sabun Bionik aka Sabun Kurus

Nak tahu sabun untuk kurus pun ada jugak, Yan baru guna 1 ketul je, setakat ini memang nampak lah jugak hasilnya sikit-sikit dimana selulit kat peha nie ada perubahan mengecil sedikit, yelah better ada daripada takde perubahan kan 🙂 harga pun tak mahal, murah aje…ada sesiapa nak??

Continue reading “Tips Sederhana turunkan berat badan”