Drift @ Putrajaya

Salam semua, semalam aktiviti penuh woo plus hepi sangat, pagi gi shopping barang dapur dan beli paper Berita Mingguan sebab tertarik sangat dengan tajuk muka hadapannya iaitu Blogger untung RM1 Juta, eehehe lepas tu hantar barang-barang then pecut ke Putrajaya sebab ada Event Drift di Putrajaya, Presint 2 kat belakang Mahkamah Kehakiman Putrajaya.

putrajaya

macam biasa kalau ada Drift ke, Drag ke, Race ke apa-apa jelah melibatkan permotoran harus terjah, kawan en.hubby pun ada masuk jugak Drift kat Putrajaya nie, lepas nie tak taulah ada kat mana pulak, kalau dekat-dekat harus terjah aje 🙂

Continue reading “Drift @ Putrajaya”