Pulut Durian

Salam, menu berbuka puasa juga ni Pulut Durian, suami teringin nak makan pulut durian, punyalah susah nak cari durian kat klang ni, pergi NSK tak jumpa pulak, last-last ke Giant Bukit Tinggi Klang baru ada, kami beli yang dah siap buang kulit, senang hehee.

pulut durian

Suami beli Durian Musang King, 7 bekas RM100

Oklah kot harganya sebab dah buang kulit, kalau beli yang sebijik tu belum tentu lagi elok dalamnya kan?, yang best makan durian Musang King ni puas sangat, Isi banyak, biji kecil, nyumss…

Continue reading “Pulut Durian”

Musim Durian Datang Lagi – Durian Musang King

Salam, perghhhh tak menahan betul sana sini orang duk upload gambar durian, lebih-lebih lagi tengok gambar kat FB biras, siap tayang pulut durian lagi uwaaaa tak menahan betul heheee, kat kampung sekarang ni tengah musim durian, belum ada cuti untuk balik ke kampung, jadiknya beli jelah dulu durian yang dah siap buang kulit tu kikiki, layan~

durian musang king

So baru ni shopping kat NSK, belilah Durian kat atas tu, 3 pek boleh tahan jugalah harganya, en.hubby kata beli yang dah siap buang kulit senang sikit terus boleh makan hehee, jadiknya amik Durian Musang King yang dah siap buang kulit ni, 1st time layan Durian Musang King, perghhh sedapppp~

Continue reading “Musim Durian Datang Lagi – Durian Musang King”