Cek dari Nuffnang dan Trafik blog

Salam semua, semalam dapat lagi cek dari Nuffnang, terima kasih nuffnang, waa sangat bahagia bersama lu…ekeke. Kali nie muktamad untuk Yan mengekalkan status geli-geli di blog ini. kenapa tiada innity?? sebenarnya income dari innity lagi tinggi tapi satu je tak suka dengan innity sebab payment dia bayar lambat, rasa tak seronok disitu 😛 tapi dengan ?nuffnang sangat bahagia, bayar tepat pada masanya dan tak pernah terlewat. maklum ajelah penantian kan satu penyeksaan 🙂

Maaflah yea, earning terpaksa di tutup sebabnya ada member bagitahu jangan dedahkan sebarang income dalam blog, kang nanti tak pasal-pasal kena serbu dengan Lembaga Hasil Dalam Negeri macam kes redmummy kena serbu dengan LHDN even tak show income pun income tax dapat detect jugak, so apa-apa jenis dan jugak bentuk yang boleh mendatangkan income haruslah declare, tak kira ciput mana pun. detailnya baca sendiri kat blog Redmummy.

Continue reading “Cek dari Nuffnang dan Trafik blog”

Hot keywords dan Buffered ke 25 dari Nuffnang

Salam semua, hari nie buka website nuffnang, macam biasa benda yang Yan cek dulu adalah keywords yang masuk ke blog Yan. Cek kat analytics keywords nuffnang je, malas nak masuk direct admin..hehe terkejut jugak sebabnya hari-hari ada keywords dari Hotel Mania dan Drama Na O Mei. Ramai betul yang cari info pasal 2 drama nie. Jom tengok graf bawah nie.

See ramaikan yang mencari info pasal Drama Hotel Mania dan Drama Na O Mei nie.

Continue reading “Hot keywords dan Buffered ke 25 dari Nuffnang”