Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

Salam semua, semalam merupakan Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting yang telah dia adakan di Taylor’s college, seronok tengok gambar kawan-kawan yang dapat pergi sana, sayang betul tak dapat pegi..insyallah ada peluang lain nak jugak join event-event nuffnang nie.

Gplus

Apa yang menariknya tentang Ahli Glitterati Plus nie, mereka akan mendapat keistimewaan yang lebih sikit dari ahli glitterati biasa. difahamkan oleh eyriqazz bahawa akan ada pendaftaran sebagai Ahli glitterati plus nie secara online di site nuffnang nanti, so kalau korang rasa-rasa layak bolehlah daftarkan diri nanti secara online, mereka yang menghadiri meeting semalam dah pun mendaftarkan diri secara automatik..bestkan diorang…

Continue reading “Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting”

Pertama kali memandu kereta en.hubby

Salam semua, nak cerita pasal kes semalam ke myMydin kat area rumah nie je di Bandar Puteri Klang, alkisah en.hubby Yan suruh Yan drive kereta dia..fuh tak nak Yan bawa tp en.hubby paksa gak suruh bawa kalau tak bila nak reti bawa kereta dia tu kan, yelah sebelum nie Belajar Memandu guna kancil dan viva so tak retilah nak bawa kereta besar-besar nie, lagi-lagi kereta buatan negara luar, seram sejuk jadiknya duduk dalam kereta en.hubby…ahahaa

Aiyoo anak-anakku nie, asal ambik gambar mulalah nak interprem 🙂

Sejak lulus test JPJ hari tu memang takde drive kereta, so semalam tu ler pertama kali drive lepas dapat lesen kereta. Rasa kekok pun ada bawa kereta nissan en.hubby tu, sebabnya Yan nie rendah so seat memang haruslah kedepan sangat. nak tekan klac, break dan minyak pun payah..jauh benar duduknye…ehehe kereta manual, kalau Auto sedap sikit tekan 2 benda je 🙂

Continue reading “Pertama kali memandu kereta en.hubby”