Jom Exchange Link dengan Yanmie

Entry ini pernah dipublish untuk pertama kalinya pada 1 Sept 2008, dan kini Yan republish lagi sekali bertujuan ingin menambah kawan-kawan. Sesiapa yang berminat boleh lah exchange link dengan Yan yea.

Sesiapa pun boleh exchange link. korang semua dialu-alukan, tiada syarat yang dikenakan, cukup cukup sekadar kita ber-exchange link aka tukar-tukar link.

Dan untuk makluman jugak blog ini adalah DOFOLLOW, RANK ALEXA terkini 374,266 boleh klikĀ SINI utk maklumat lanjut.PageRank dari google pulak belum dapat lagi, tunggu Google PageRank update. Sebelum nie semasa menggunakan Flatform Blogger, blog Yan dapat PageRank 3. Harap-harap bila google PageRank dah update nanti blog nie dapat balik PageRank asalnya, kalau bertambah lagik bagus…hehe..*perasan je*

 

Ok untuk exchange link, Sila follow format berikut yea:-

Nama korang :

Link Blog :


Continue reading “Jom Exchange Link dengan Yanmie”