Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley

Salam, semalam kami ke Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley, expo ini telah pun berlangsung selama 3 hari bermula dari 11 May Р13 May 2012 semalam, bagi yang tidak berkesempatan untuk ke Expo ni, insyaallah pada jun ke july nanti expo ni akan diadakan semula, tak lama lagi dah ler.

expo mom & baby 2012

Kat dalam ni toksah cakap ler, memang ramai betul orang yang datang, kebanyakannya dah tentulah Mommy and daddy kan nak beli untuk barang untuk baby mereka.

Continue reading “Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley”