Bawa Baby Irfan Dating

Salam, seronok betul bawa Baby Irfan gi Dating ni, sebab dia sangatlah sporting hihihi, kemana pergi mesti saya bawa sekali, melainkan tempat yang tak boleh nak bawa memang tak boleh buat apalah, contohnya macam masa Event Liposonix hari tu, mujurlah dia ok cuci mata kat KLCC dengan ayahnya dan abang-abangnya ^_^

yanmie

Ya Rabbi bulatnya muka ku hahaha, ehemmm tampil yakin dengan Ephyra ^_^

Saja nyembang-nyembang dgn mySayang ni kikiki, yelah bukan selalu jumpa kan?, dan si ibu cantik manis Elizabeth macam biasa tak mau tempek muka kat tenet ni, so haruslah dia jadi tukang snap hehee, tq darling!

Continue reading “Bawa Baby Irfan Dating”