Deactivated Facebook

yanmie 13

Salam, satu langkah yang agak susah sebenarnya nak buat bila kita dah serasi dengan sesuatu benda tu dan kita terpaksa melepaskannya..cewahhh!! Akaun facebook (Yan Mie) yang saya deactivate ni hampir 5 tahun kot bertahan, saya terpaksa deactivatekan atas sebab-sebab tertentu. Sayang memanglah sayang…tapi apa boleh buatkan??

#maxis10 : A Day in the life of the HTC Desire Z

yanmie 42

Salam semua, yea hari khamis hari tu bermulalah pengalaman bersama dengan HTC Desire Z, satu pengalaman yang tak mungkin di lupakan bila Yan sendiri berpeluang untuk memegang smartphones tersebut, terima kasih sekali lagi buat Maxis, @aprilyim danΒ @fiona kerana memberikan peluang ini kepada Yan, insyallah akan buat yang terbaik untuk review […]

Klik LIKE untuk Haziq – Contest Papa n Mama

yanmie 34

Salam semua, Yan baru je masuk Contest Papa n Mama di Facebook, korang kalau sudi meh ler LIKE gambar anak Yan nie Haziq, terima kasih yea semua. LIKE korang semua amat dihargai πŸ™‚ Gambar yang dipertaruhkan, siap tak pakai kasut lagi…ehehe Klik LIKE kat Link bawah yea http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168881669792990&set=t.118320104846794 Nota Yanmie […]

Kurang ajar persoal tentang puasa di Facebook

yanmie 55

Salam semua, baru kejap tadi chat dengan kawan dan dia ada forwadkan pasal ada orang yang persoalkan tentang puasa di facebook, terkejut jugak Yan dapat email tu tadi, adakah patut dipersoalkan dan dicaci tentang ibadah puasa?? Ya Allah ampunkan lah mereka, mudahan mereka cepat-cepat bertaubat…Amin. So cekidau email yang Yan […]

Rebutlah peluang untuk memenangi Acer Aspire One

yanmie 42

Salam semua selamat malam, lately banyak betul blog yang buat contest kan? meriah sungguh. Bulan ini sahaja ada 3 Contest yang Yan join…ehek, saja mencuba nasib lagipun tolong memeriahkan contest yang kawan-kawan anjurkan. Dan hari ini Yan ingin menyertai lagi contest yang di anjurkan oleh Bro Denaihati, sebelum nie pun […]

Kembali berblogging

yanmie 16

Salam semua, wah rindu sangat dengan korang semua tau! especially rindu dengan rumah hijau nie. Terima kasih buat kawan-kawan semua yang sudi bertandang walaupun tuan rumah takde, terima kasih jugak yang datang berikan komen dan klik-klik untuk Yan. Terima kasih banyak-banyak, Yan hargai semuanya dan selepas entry nie Yan akan […]

Duit Paypal sudah masuk

yanmie 12

Salam semua, hari nie nak berkongsi kegembiraan…hehehe. Ingat tak dulu kat Facebook ada contest Paypal Wishlist? so dapat duit dari contest tu lah, takdelah banyak sangat pun, lepaslah duit hosting dan domain *Ayat selalu guna..hehe* Proses claim pun tak lama, 3 hari sahaja. Memang pantas lah Paypal nie, Tabik Spring!!! […]

Emoticon untuk Facebook

yanmie 10

Di Facebook kini korang boleh menggunakan emoticon untuk facebook chat, tinggal sahaja korang tahu shortcut key untuk emoticon tersebut. Ok meh Yan share dengan korang Facebook Emoticon Meaning Shortcut Smile πŸ™‚ πŸ™‚ :] =) Sad πŸ™ πŸ™ :[ =( Tongue πŸ˜› :-p :-p :p =P Wink πŸ˜‰ πŸ˜‰ Big Smile […]

Subscribe US Now