Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)

Sticky Entry, sila scroll kebawah untuk entry terbaru…makasih yea

Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, so nak run 1 contest untuk korang, contestnya mudah je tak perlu nak perah otak bagai, cuma post 1 gambar aksi makan korang kat blog dengan menggunakan tajuk entry diatas dan jangan lupa linkkan entry ini di dalam entry contest korang ye, senang kan

Contest Aksi Makan

Gambar contest tersebut haruslah milik korang sendiri maknanya di snap oleh korang, gambar pakcik google tak mau arr!!, gambar korang jugak boleh di edit suka hati contohnya dengan meletakkan caption, efek atau sebagainya, tidak semestinya gambar muka korang, boleh guna gambar kakak, abang, mak, ayah, bintang kesayangan dll, yang penting gambar ada makanan dan modelnye, dan Pemenang di nilai dari  gambar yang menarik dan kreatif.

Continue reading “Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)”