Showcase Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix 2012 Di KLCC

Salam, baru-baru ni kami ada ke KLCC, tujuan asalnya adalah untuk Meeting Bersama Specialist Google Adsense Dari Google.com, tetapi dah alang-alang ada kat KLCC kan, so kami tak lepaskan peluang untuk melihat Showcase Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix 2012 Di KLCC ni, entry ni sepatutnya publish khamis lepas hahaa, mood kelaut so hari ni baru nak publish, layan~

Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix 2012 Showcase

Nak dapatkan angle cantik untuk gambar kali ni memang susah sebab ramai je orang duk berkerumun kat depan kereta tu, so layankan jelah gambar yang tak seberapa dari saya hikhik.

Continue reading “Showcase Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix 2012 Di KLCC”