Daging Masak Merah dan tak sabar nak gantung

Salam semua, semalam mengoogle Resepi Daging Masak Merah, tapi resepi tak follow pun kat internet tu, cuma tengok macam mana diorang buat daging tu jadik warna merah, rupanya kena perap dengan pewarna merah..hehe. Jom layan gambar daging masak merah versi Yanmie 🙂

ehek…tulah dia antara salah satu menu berbuka yang Yan masak sendiri iaitu Daging Masak Merah. Rasanya sungguh marbeles!! rasa sekali pasti nak lagi, semestinya menu-menu yang ditayang dalam nie mesti yang sedap2, kalau tak sedap memang tak entry..ekeke.

Continue reading “Daging Masak Merah dan tak sabar nak gantung”