Gadis Melayu 3 Final tonton online – Juara Gadis Melayu 3

Salam semua, wah hari malam nie korang jangan ketinggalan yea untuk menonton Final Gadis Melayu 3 yang akan di siarkan pada malam ini yang berlangsung di Auditorium Majlis Bandaran Shah Alam (MBSA) bermula pukul 8.30 malam ini. Ia disiarkan secara langsung melalui TV9. Yan memang tengok Gadis Melayu nie dan minat pada Mas atau nama sebenarnya Siti Mastura dan Yan jugak minat pada Hidayah, diorang berdua mempunyai perwatakan yang menarik selain cantik, muka hidayah macam orang hindi pun ada…eheehe, yang lain-lain tu pun ok jugak memang menampakkan ciri-ciri gadis melayu, gud luck untuk semua

carta undian gadis melayu 3

Carta undian setakat ini 2.00 petang, mastura mendahului carta undian secara online, So tunggu apa lagi vote lah gadis melayu korang sekarang ye 🙂

Continue reading “Gadis Melayu 3 Final tonton online – Juara Gadis Melayu 3”