Gambar Irma Hasmie Dan Iera Syazira Mengandung

Salam, seronok pulak tengok 2 artis ni tengah berbadan dua, nampak cantik dan berseri sangat-sangat, jom tengok gambar Gambar Irma Hasmie Dan Iera Syazira Mengandung anak pertama mereka ^__^

gambar irma hasmie mengandung

Irma Hasmie Mengandung 4 bulan.

Berseri betul Irma ni, dah lah memang cantik dan ayu, berseri-seri pula time berbadan dua ni, itulah namanya seri ibu mengandung heheeee, terpancar kebahagiaan diwajahnya.

Continue reading “Gambar Irma Hasmie Dan Iera Syazira Mengandung”

Tahniah Irma Hasmie Mengandung

Salam, baru terbaca di mstar.com.my, wahhh terlebih seronok pulak baca tentang Irma Hasmie Mengandung 5 minggu, tahniah buat Irma dan suaminya Redza, Alhamdulillah rezeki Allah Ta’ala bagi.

Irma Hasmi Mengandung

Tak sabar nak tengok gambar terbaru Irma hasmie mengandung.

Bagi suami Irma, dia pulak yang terlebih mengidam berbanding Erma, teringat pula saya dengan suami yang mana dia terlebih sukakan makanan masam-masam seperti asam jeruk berbanding saya, ramai yang duk menghulur asam kat saya tapi serius memang tak boleh masuk nnggeee~ baby ni nak yang manis-manis aje berbanding macam abang-abangnya dulu.

– Tahniah Irma dan suami, take care ^___^