Gambar Jambatan Kedua Pulau Pinang Bercahaya Waktu Malam

Gambar Jambatan Kedua Pulau Pinang Bercahaya Waktu Malam, wahhh tengok dalam gambar pun dah cantik, ni kalau dapat tengok real lagi cun ni, orang penang mai lah share Gambar Jambatan Pulau Pinang Bercahaya tu, nak tengok, kita share kat sini ye. Snap cecantik hihihi.

Gambar Jambatan Kedua Pulau Pinang Bercahaya

Tengok gambar ni kat Mstar.com.my, tapi tak puaslah tengok, gambar kecik sangat dan ada sekeping tu je, nak tengok lagi banyak! cantiknyalahhhhhhh!!, semalam tepat pukul 8.30 malam secara rasminya Jambatan Kedua Pulau Pinang menerima bekalan elektrik dari 2 substesen Tenaga Nasional Berhad.

Continue reading “Gambar Jambatan Kedua Pulau Pinang Bercahaya Waktu Malam”