Siaran langsung majlis perkahwinan angkasawan negara – Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor tonton secara online

Salam semua, wah besok angkaswan negara kita siapa lagi kalau bukan Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan pasangannya Doktor Halina akan berkahwin, yang pastinya perkahwinan dikayangan ini memberikan satu kelainan, dan mesti ramai yang tidak ingin ketinggalan untuk menyaksikan majlis gilang gemilang persandingan kayangan ini.

perkahwinan angkasawan negara

Majlis pernikahan pulak berlangsung pada pukul 2 petang yang di tayangkan secara eksklusif di rancangan Nona TV3, sayangnya memang tak dapat nak tengok, sebab time tu masih lagi berada di litar sepang untuk menyaksikan MotoGP, tapikan sedang berkira-kira jugak nie sama ada nak bawa ke tak laptop nie, kan boleh tengok secara online melalui tonton.com.my dan jugak melalui gua.com.my tapi tulah kalau dah guna broadband mesti lambat macam siput, but kalau dapat wifi kat sana ok jugak, kadang tu wifi lagi laju dari broadband 😛

Continue reading “Siaran langsung majlis perkahwinan angkasawan negara – Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor tonton secara online”