Cerita Raya Kami

Salam, hari ni dah raya keberapa ye? hihihi baru nak up Cerita Raya Kami, takpelah raya kan sebulan hehee, raya tahun ini di kampung suami di Jengka, Pahang. Dan raya tahun ini merupakan raya pertama kami berlima, tahun lepas Baby Irfan dalam perut ^_^, so ini merupakan raya pertama Baby Irfan.

yanmie family

Kami sekeluarga, susah tau nak dapat moment macam ni, boleh kata setahun sekali kot baru ada gambar 1 family macam ni hehee, sebabnya tunggu orang tolong snapkan barulah dapat gambar macam ni hihihi.

Continue reading “Cerita Raya Kami”

Wordless Wednesday #23 – Gambar Raya Sekeping Je

Satu-satunya gambar kami sefamily, payah nau nak amik gambar, anak ntah pegi memana, tak duk diam duk kat kampung nie, sudahnya ada gambar family sekeping nie je…sob…sob..tu pun tak clear, oklah ada dari takde ^___^

kami

Venue : Rumah Mak Ayah Di Sandakan Sabah

.

– Hope raya haji nanti dapat snap gambar raya sekeluarga -..-“