Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober

Salam semua, semalam dah nampak ada keywords yang masuk duk cari laporan trafik bulanan blog ini, siapakah itu?? cepat ngaku!! hahaa nampaknya ada yang nak tahu kot laporan terkini trafik blog ini kan *cewah!! perasan*, tapi tu ler trafik tak sekencang orang lain tapi alhamdulillah syukur sangat dengan apa yang ada sekarang nie πŸ™‚

trafik bulan 10

Syukur alhamdulillah walaupun di saat-saat akhir blog down tapi masih tetap berpuas hati dengan pencapaian yang ada. kalau korang perasan masa 31hb hari tu blog ini tidak dapat diakses sebabnya pihak fivio sedang menjalankan kerja-kerja pemulihan server. hem takpelah tidak semua benda sempurnakan, lagi pun bersyukur sangat sejak Upgrade ke Premium Hosting – Litespeed Flatform inilah kali pertama blog down.

Continue reading “Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober”

Laporan Trafik blog bulan 8

Salam semua, hari nie 1hb time untuk update performance blog ini, bukan untuk tujuan menunjuk tapi untuk pembakar semangat buat diri sendiri. Alhamdulillah blog ini buat pertama kalinya mendapat Pageviews sebanyak 129,826 dan Unic Visitor sebanyak 58,499. kalau boleh tukar dengan duitkan best πŸ™‚

Yan nie jenis tak selalu intai Google Analytics nie, selalu duk tengok kat getclicky je keywords apa yang tengah top. masuk-masuk dalam tu terkejut uu Pageviews untuk blog ini mendapat 129,826 dan Unic Visitor 58,499. terima kasih semua yang pernah singgah ke blog ini. Tanpa korang semua tak dapatlah merasa trafik macam nie πŸ™‚

Continue reading “Laporan Trafik blog bulan 8”

Pertama kali Trafik dapat 3K++ sehari

Salam semua, pagi nie teruja rasa hati bila tengok stats trafik semalam, berbunga-bunga rasa hati, mana taknya inilah kali pertama blog ini mendapat trafik harian sebanyak 3K++, sebelum ini yang tertingga pernah dapat 2K++ rujuk kat SINI yea, dan Impression pun hampir mencecah 9K. Alhamdulillah, so cekidaut stats semalam, amik dari 3 tempat iaitu dari nuffnang, google analytics dan jugak clicky πŸ™‚

Stats dari Nuffnang, Unic 3,449 dan Pageview 4,733

Continue reading “Pertama kali Trafik dapat 3K++ sehari”

Trafik 1K++ lagi sehari – Tips untuk korang

Salam semua selamat pagi, syukur alhamdulillah trafik semalam Yan dapat lagi 1K++ dalam sehari, antara trafik tertinggi setakat ini. Ini adalah kali ke 3 Yan dapat trafik lebih 1K++ dalam sehari. Di harap dengan entry ini jugak agar tidak ada sesiapa yang meluat tengok yea, asyik-asyik cerita pasal trafik! Setiap pencapaian blog ini akan dicatatkan disini untuk pemangkin semangat kepada diri Yan sendiri.Β kalau tak suka jangan baca! pliss tutup sahaja terus blog ini, tapi sekiranya korang nak baca silakan Yan alu-alukan sangat, sharing is caring πŸ™‚

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih luas πŸ™‚

Continue reading “Trafik 1K++ lagi sehari – Tips untuk korang”

Rebutlah peluang untuk memenangi Acer Aspire One

Salam semua selamat malam, lately banyak betul blog yang buat contest kan? meriah sungguh. Bulan ini sahaja ada 3 Contest yang Yan join…ehek, saja mencuba nasib lagipun tolong memeriahkan contest yang kawan-kawan anjurkan.

Dan hari ini Yan ingin menyertai lagi contest yang di anjurkan oleh Bro Denaihati, sebelum nie pun pernah join Constest Hidup Berani Untuk Gagal, tapi kali nie Contestnya sangat senang, bak kata Bro Denaihati “Hidup Untuk Memberi”, Contest Β ini memang menarik wooo, mana taknye hadiah memang mengancam betul! tengok gambar bawah, Hadiah dapat Acer Aspire One tuuuu..dan Contest Hidup Untuk Memberi ini Yan tahu dariΒ Blog MohdIsa

Inilah dia Acer Aspire One untuk dimenangi, sungguh mengancam yang kaler PINK nie πŸ™‚

Continue reading “Rebutlah peluang untuk memenangi Acer Aspire One”