Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober

yanmie 61

Salam semua, semalam dah nampak ada keywords yang masuk duk cari laporan trafik bulanan blog ini, siapakah itu?? cepat ngaku!! hahaa nampaknya ada yang nak tahu kot laporan terkini trafik blog ini kan *cewah!! perasan*, tapi tu ler trafik tak sekencang orang lain tapi alhamdulillah syukur sangat dengan apa yang […]

Laporan Trafik blog bulan 8

yanmie 41

Salam semua, hari nie 1hb time untuk update performance blog ini, bukan untuk tujuan menunjuk tapi untuk pembakar semangat buat diri sendiri. Alhamdulillah blog ini buat pertama kalinya mendapat Pageviews sebanyak 129,826 dan Unic Visitor sebanyak 58,499. kalau boleh tukar dengan duitkan best 🙂 Yan nie jenis tak selalu intai […]

Pertama kali Trafik dapat 3K++ sehari

yanmie 59

Salam semua, pagi nie teruja rasa hati bila tengok stats trafik semalam, berbunga-bunga rasa hati, mana taknya inilah kali pertama blog ini mendapat trafik harian sebanyak 3K++, sebelum ini yang tertingga pernah dapat 2K++ rujuk kat SINI yea, dan Impression pun hampir mencecah 9K. Alhamdulillah, so cekidaut stats semalam, amik […]

Rebutlah peluang untuk memenangi Acer Aspire One

yanmie 42

Salam semua selamat malam, lately banyak betul blog yang buat contest kan? meriah sungguh. Bulan ini sahaja ada 3 Contest yang Yan join…ehek, saja mencuba nasib lagipun tolong memeriahkan contest yang kawan-kawan anjurkan. Dan hari ini Yan ingin menyertai lagi contest yang di anjurkan oleh Bro Denaihati, sebelum nie pun […]

Subscribe US Now