Popular ke Yanmie sampai kena google nie?

yanmie 139

Salam semua, minggu nie banyak sangat keywords ‘Yanmie’ yang masuk dari google, tak faham kenapa ramai yang cari, Yan ada hutang ke dengan diorang ye sampai nak google bagai nie :P, rasanya takde hutang dengan siapa-siapa kot, ke dah popular sangat…ehehe perasan *sila muntah!* tajuk entry yang mengada-ngada 😛 Alhamdulillah […]

10 bulan bersama wordpress

yanmie 48

Salam semua, alhamdulillah lega sikit domain dah renew, renew pun last minit sebab malas nak renew awal-awal eheehe, terima kasih pada en.hubby kerana masih lagi ingin terus menaja domain dan hosting blog ini..makasih dear 🙂 Domain yang di beli melalui Google Checkout Sebenarnya domain ini dahulunya pernah digunakan jugak di […]

Google Search Queries yanmieonline untuk Julai 246K

yanmie 25

Salam semua, syukur alhamdulillah blog ini terus menunjukkan peningkatannya di mata en.google, terkini google search queries blog ini telahpun mencapai Page Impression / index di google sebanyak 246,00 untuk bulan Julai sahaja. berbanding dengan sebelum ini cuma 201K Impression untuk yanmieonline.com, kita tengok pulak nanti untuk bulan Ogos macam mana […]

Google Authority Listing

yanmie 39

Salam semua, syukur alhamdulillah blog ini sudah pun menerima Google Authority Listing dari en.google. Apa itu Google Authority Listing? ok disini Yan kongsikan yea info pasal Google Authority Listing. Yan pun tak reti sangat nak ulas, Yan search aje kat en.google. Google Authority Listing ialah Penganugerahaan Google terhadap website tersebut, […]

Subscribe US Now