Google PageRank Update – Yanmieonline PR3 akhirnya

Salam semua, semalam terbaca tweet dari si Zul, yang hepi katanya dapat jugak akhirnya Pagerank dari Pakcik Google, tahniah ye Zul, sebelum nie ada jugak cek PR semasa berkomen di Blog Denaihati, tapi masa tu cek masih lagi PR 2, dalam hati maybe google buat secara berperingkat kot..hehe, oklah tak kecewa pun kalau PR tak naik sebab memang tak amik port langsung pasal PR nie (sebab tak reti), tapi semalam teringin pulak nak cek balik, hahahaa layan, nie sebab duk baca tweet kawan-kawan pasal ramai telur PR diorang kena pecah, so cek lagi dan hasilnya macam kat bawah šŸ™‚

google pagerank

Nak baca pasal Google Pagerank update 2011 terjah Blog Denaihati

Sebelum nie blog ini mendapat PR 2 dalam masa 3 bulan bersama dengan flatform wordpress dan selepas itu tidak pernah mendapat update terbaru, walaupun tak silap masa bulan Apirl – Julai ada jugak google buat PR update, kali nie syukur hampir setahun berflatformkan wordpress akhirnya dapat jugak PR 3…ehehe

.

Nota Yanmie : Dulu masa guna blogspot dapat PR3, tu pun tak naik2, bertahun-tahun jugak.

.

Google PR dan Rank Alexa terkini Yanmieonline.com

Salam semua, hari nie ramai sangat yang buat entry pasal Google Update PageRank kan? Sebenarnya Yan dapat tahu dari blogĀ Bro Kulanz, pagi tadi baca dari blog dia. Tahniah tukĀ Bro Kulanz kerana mendapat PR4. Mula-mula Yan tengok pagi tadi blog Yan belum lagi dapat PR dari google, maybe time nie diorg belum update PR untuk blog Yan, Google PR buat berperingkat rupanya.

Dan syukur blog ini jugak telah menerimaĀ PR2 dari google PageRank, sebelum nie tak dapat apa-apa pun cuma 0 aka Zero je. Tapi kalau masa blogspot dulu PR3, blogspot nie memang senang nak dapat PR dari google, maklumlah anak beranak dia gak kan…hehehe.


Free Page Rank Tool

Continue reading “Google PR dan Rank Alexa terkini Yanmieonline.com”