Hangout On Air Bersama Team Google Adsense

yanmie 18

Assalammualaikum, ini kali ke 2 saya join Hangout on Air dengan Team Google Adsense, sesiapa pengguna Adsense yang mendapat jemputan ini jom sesama join sekali, banyak ilmu yang dikongsikan bersama, terdahulu saya pernah Meeting dengan Google Adsense Specialist di KLCC, serius terlalu banyak ilmu yang saya perolehi hasil dari meeting […]

Meeting Bersama Specialist Google Adsense Dari Google.com

yanmie 67

Salam, semalam saya ke KLCC ada Meeting Bersama Specialist Google Adsense Dari Google.com, saya ajak bersama PuanBee, tapi PuanBee kejap jelah, sempat bertentang mata je dengan orang google tu sebab dia kena balik hantar anak sekolah, but oklah jumpa puanbee kejap pun jadik ler hikhik. Gambar diatas adalah email dari mereka, […]

Pertama kali Trafik dapat 3K++ sehari

yanmie 59

Salam semua, pagi nie teruja rasa hati bila tengok stats trafik semalam, berbunga-bunga rasa hati, mana taknya inilah kali pertama blog ini mendapat trafik harian sebanyak 3K++, sebelum ini yang tertingga pernah dapat 2K++ rujuk kat SINI yea, dan Impression pun hampir mencecah 9K. Alhamdulillah, so cekidaut stats semalam, amik […]

Cek dari Nuffnang dan Trafik blog

yanmie 46

Salam semua, semalam dapat lagi cek dari Nuffnang, terima kasih nuffnang, waa sangat bahagia bersama lu…ekeke. Kali nie muktamad untuk Yan mengekalkan status geli-geli di blog ini. kenapa tiada innity?? sebenarnya income dari innity lagi tinggi tapi satu je tak suka dengan innity sebab payment dia bayar lambat, rasa tak […]

Google Authority Listing

yanmie 39

Salam semua, syukur alhamdulillah blog ini sudah pun menerima Google Authority Listing dari en.google. Apa itu Google Authority Listing? ok disini Yan kongsikan yea info pasal Google Authority Listing. Yan pun tak reti sangat nak ulas, Yan search aje kat en.google. Google Authority Listing ialah Penganugerahaan Google terhadap website tersebut, […]

Entry ABP2009 pagi tadi google dah index

yanmie 19

Salam semua, baru kejap tadi cek keywords analytic nuffnang. Tengok ada orang duk search keywords nie ” abp2009″, Hepi sebabnya en.google dah index entry Yan yang baru beberapa jam tadi, entry pasal Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular ABP 2009. Kagum sebabnya duk kat 1st page, seperti yang sedia maklum ramai […]

Subscribe US Now