Wordless Wednesday #10 – Super GT International Series Malaysia 2011

Super GT International Series Malaysia 2011

sepang superGT 2011

Event : Super GT International Series Malaysia 2011

Venue : Sepang International Circuit Malaysia

Date : 19/06/2011

Continue reading “Wordless Wednesday #10 – Super GT International Series Malaysia 2011”

Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang

Salam, hujung minggu ini ada Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang, so sesiapa yang takde aktiviti wiken bolehlah kesana untuk menyaksikan Super GT, kami sefamily sudah semestinya akan kesana macam biasa…kikiki.

super GT

Super GT Malaysia 2011 18/06/2011 (Sabtu) dan 19/06/2011 (Ahad)

Kalau korang pembaca setia blog ini sudah tentu korang tau kan minat kami sefamily, sudah pastinya minat kepada permotoran, semua race2, drag, drif memang kami layan, tak kira berapa mahalnya tiket tersebut, kerana yang penting kepuasan tu ada, oppss!!! tapi F1 belum pernah pergi lagi..ehehe tiket mahal sangat, sebab kalau nak pergi sure nak duduk kat Grandstand, en.hubby tak minat duduk kat bukit-bukit tu..kikiki, sudahnya layan kat TV je F1 tu..heee

Continue reading “Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang”