Mengandung Tapi Perut Kecil

Note : Rasanya entry ni sesuai untuk bacaan Makcik2 sahaja kehkeh, tapi kalau pakcik2 nak baca juga boleh, #eh!

Salam, eh tajuk hahahha puas fikir nak buh tajuk apa, hentam jelah janji korang faham kan heheheee. Mengandung anak ke 4 ni macam tak berapa nak besar perut ni, sampaikan ada yang tak sedar langsung yang Irfan bakal dapat adik. sekarang ni dah 6 bulan usia kandungan.

restoran zam zam shah alam

Ini gambar terbaru 6 bulan, see tak nampak macam 6 bulan pun kann?? (gambar bersama Mak Mertua dan Biras)

Patutnya perut dah membesar dengan jayanya, tapi biasa-biasa aje, biasa-biasa tu maknanya masih boleh pakai seluar sebelum mengandung, heran betul hahaha. Siap boleh tidur terlentang lagi, dulu-dulu time ni tidur kena mengiring kalau tak boleh sesak nafas dibuatnya.

Continue reading “Mengandung Tapi Perut Kecil”