Nak Cari Handbag Trendy Untuk Letak Gadget

yanmie 18

Salam, baru ni saya dan beberapa orang blogger yang lain telah diundang ke Event Di Beverly Wildshire Medical Center di Jalan Tun Razak sana, 1st time sampai tempat ni, Alhamdulillah tak susah pun cari, nanti saya entry tentang event tersebut ye. Nak cerita pasal al-kisahnya, boleh pulak saya tak ingat […]

Baby Irfan Pun Ada HandBag

yanmie 17

Salam, sejak ada anak kecil ni handbag maknya pun dah takde gaya handbag dah, barang Baby Irfan je duk dalam handbag tu, bukan apa leceh pulak nak bawa bag banyak-banyak, lagi kalau time shopping tu, belum beg plastik lagi, belum handbag lagi, belum nursing kit lagi heeee, banyaknya barang!!!! So […]

Subscribe US Now